Goedkope Painting Advies aan de lak minder betalen

  • Waar kan ik goedkope verf vinden?
  • Tips om goedkope verf te vinden
  • Een goedkoop schilderij… tegen elke prijs?

De prijs van verf kan soms een echte barrière zijn, vooral als u een grote kamer moet schilderen. Als gevolg daarvan zijn veel huiseigenaren op zoek naar een goedkope schilderbeurt om hun kosten laag te houden. Is er echt een manier om een goedkope verf te vinden? Hoe kan je de laagste prijs betalen voor een schilderij? Expert Schilderen legt het allemaal uit!

Vraag gratis offertes voor uw werk >>

Waar kan ik goedkope verf vinden?

Sommige verfblikken kunnen de 100€ per liter benaderen! Het is gemakkelijk te begrijpen waarom klusjesmannen aarzelen om zo’n fortuin voor verf te betalen. Gelukkig is het altijd mogelijk om verf met korting te vinden, als je maar weet waar je moet zoeken!In het algemeen kunt u het beste in supermarkten en speciaalzaken op zoek gaan naar betaalbare verf. Over het algemeen kunnen immers alleen grote winkels goedkope verf aanbieden, omdat zij schaalvoordelen kunnen realiseren.

Expert Peinture beveelt met name de winkels van Auchan, Brico Dépot of Saint Maclou aan, die overal in Frankrijk te vinden zijn en over het algemeen een betaalbare verfprijs bieden. Amazon blijft ook een interessant alternatief. U vindt onze selectie van toegankelijke verven beschikbaar op dit platform hieronder :

Product Foto

Onze selectie

Een veilige gok

Productnaam

Tollens 3T17989 Blanke Lak Idrotop Prim-15 liter, Wit, 5L

TOLLENS Prestige PM Muren, Meubels en Houtwerk Schilderen met Satijn Zijde Sluier 0L5 7 M²

Dulux Valentine Cream Paint – Muren, Plafonds, Afwerking – Mat Wit 6L

Beschrijving

Schilderen van muren, meubels en houtwerk

6L Schilderen van muren, plafonds en houtwerk

Onze selectie

Product Foto

Productnaam

Tollens 3T17989 Blanke Lak Idrotop Prim-15 liter, Wit, 5L

Product Foto

Productnaam

TOLLENS Prestige PM Muren, Meubels en Houtwerk Schilderen met Satijn Zijde Sluier 0L5 7 M²

Beschrijving

Schilderen van muren, meubels en houtwerk

Een veilige gok

Product Foto

Productnaam

Dulux Valentine Cream Paint – Muren, Plafonds, Afwerking – Mat Wit 6L

Beschrijving

6L Schilderen van muren, plafonds en houtwerk

Tips om goedkope verf te vinden

Er zijn een aantal kleine trucjes die u kunnen helpen uw verf goedkoper te krijgen:

– Vergelijk de prijzen van verschillende supermarkten, het verschil kan aanzienlijk zijn!

– Als u meerdere potten verf koopt, aarzel dan niet om te onderhandelen. Een goede verkoper zal niet aarzelen om een promotioneel gebaar te maken.

– Koop geen goedkope verf op het internet. Meestal zullen hoge verzendkosten de magere winst die u krijgt in vergelijking met een aankoop in een winkel teniet doen.

– Als de verfkleur die u zoekt te duur is, aarzel dan niet om een verf te tinten zodat u een vergelijkbare kleur kunt vinden tegen een lagere prijs.

– Vertrouw nooit eenlaagse verf! Over het algemeen betaal je er meer voor dan voor een conventionele verf… en moet je nog steeds twee lagen aanbrengen. Een misrekening om te profiteren van een goedkope verf!

Lokale professionele schilders zullen uw site gratis evalueren >>

Een goedkoop schilderij… tegen elke prijs?

Als u op zoek bent naar een goedkope verfprijs, Expert Peinture moet u waarschuwen! Inderdaad, goede verf heeft altijd een prijs. Hoewel het natuurlijk onmogelijk is om € 40 per liter verf te betalen om een hele kamer opnieuw te schilderen, is het net zo verstandig om verven uit het lagere segment te vermijden, die een echte last kunnen zijn voor elke zichzelf respecterende schilder! (Vraag gratis offertes van professionals voor uw muurschilderingswerk)

Het is inderdaad beter de voorkeur te geven aan een instapverf en de goedkoopste verven te vermijden. Een verf waarvan de prijs buitensporig laag is, zal inderdaad veel gebreken vertonen:

Het “gekleurd water” syndroom: sommige goedkope verven zijn extreem vloeibaar en zien eruit als getint water. Dit is een symptoom van zeer slechte kwaliteit.

Meerdere lagen: een goedkope verf zal zeer weinig dekking hebben en drie, vier of zelfs vijf lagen vereisen! Uiteindelijk zult u veel meer verf moeten kopen om hetzelfde oppervlak te bedekken, zodat de prijs slechts kunstmatig laag is.

De moeilijkheidsgraad van het schilderen: tenslotte zal het schilderen van low-end schilderijen uiterst ingewikkeld zijn. Sporen en penseelstreken zullen zich door dit schilderen vermenigvuldigen, zozeer zelfs dat het eindresultaat zeer gemengd zal zijn.

Uiteindelijk moet dus worden opgemerkt dat goedkope verf niet altijd een goede berekening is als u uw leven gemakkelijker wilt maken en geld wilt besparen. Goedkope verf kan inderdaad meer werk en meer verf vergen, met gemengde resultaten.

Om een verf van goede kwaliteit/prijs te kopen, raadt Expert Peinture u het instapmodel van de gespecialiseerde supermarkten aan, waarmee u voor twee tot drie lagen een kwaliteitsresultaat krijgt. Natuurlijk, hoe beter je verf, hoe beter je resultaat zal zijn.