Prijs duin verf badkamer tegels

  • Waarom de tegels in zijn kamer opnieuw verven ?
  • De verschillende soorten verf voor badkamertegels
  • Onze selectie van badkamer tegelverf
  • Wat is de prijs van een tegelverf van bain ?

Wilt u de tegels in uw badkamer vervangen zonder naar casse te gaan ? Kies voor een badkamer tegel verf. Er zijn tegenwoordig namelijk badkamertegelverven op de markt die speciaal voor dit doel zijn ontwikkeld. Toch is het noodzakelijk om uw badkamer tegel verf zorgvuldig te kiezen en rekening te houden met verschillende parameters.

Ontvang gratis offertes voor uw schilderwerken

Waarom de tegels in zijn kamer opnieuw verven ?

Er is meer dan één manier om uw tegel te renoveren, maar bijna alle oplossingen impliceren het breken van de tegel of de aankoop van een andere bekleding. Dit betekent een min of meer dure investering. Dit soort werk vergt ook tijd en know-how, en de inschakeling van een vakman, wat een extra uitgave is die moet worden toegevoegd.

De tegels opnieuw verven is de ideale oplossing om u van al deze zorgen te bevrijden. Geen tegels te breken en geen vloerbedekking te leggen. Snel en gemakkelijk, je kunt het zelf doen. Het enige wat je moet doen is heel voorzichtig zijn met de keuze van de verf. Er zijn inderdaad speciale verven voor badkamertegels verkrijgbaar. Met andere woorden, verven die erop gericht zijn de ondergrond te beschermen tegen vocht, warmte en schimmels.

De verschillende soorten verf voor badkamertegels

Als het gaat om het kiezen van de juiste badkamer tegel verf, bent u verwend met keuze. Er bestaan inderdaad oplossingen zoals speciale tegelverven, hars, acrylverf of verf om oude voegen te maskeren.

Epoxy hars verf

Gekleurde epoxyhars is ideaal voor het bekleden van wandtegels. Dit type verf is zowel resistent als zelfglanzend. Epoxyhars biedt een zeker voordeel bij het overschilderen van badkamertegels. Inderdaad, de waterdichte eigenschap is perfect voor deze natte ruimte. Bovendien is hij bestand tegen alle soorten spatten, schokken en reinigingsproducten. U hebt geen grondverf nodig, maar een mengsel van twee verschillende producten, waaronder hars en verharder.

De V33 of Julien verf

Onder de meest geschikte verven voor badkamer wandtegels, springt V33 eruit. Het biedt een zeer eenvoudige en snelle toepassing. Dit type verf is ideaal voor kamers zoals badkamers en keukens. Voor het renoveren van uw badkamertegels biedt het verfassortiment van Julien een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. U kunt ook kiezen uit een brede waaier van kleuren. Niet alleen blaast het uw oude tegels nieuw leven in, maar het biedt ook langdurige bescherming.

Klassieke acrylverf

Om het oppervlak te beschermen tegen vocht of hitte is er een gamma acrylverf dat speciaal voor badkamers is ontworpen. Deze verven hebben schimmelwerende eigenschappen die het ontstaan van schimmel op de muren van uw badkamer voorkomen. Deze verfsoort vereist echter de voorafgaande toepassing van een geschikte grondlaag, alsmede een laatste beschermende vernis.

Schilders bij u in de buurt geven u een gratis prijsopgave voor uw badkamer schilderwerk.

Onze selectie van badkamer tegelverf

Een mooie look krijgen bij het renoveren van uw badkamertegels is eenvoudig, als u maar de juiste en goede kwaliteit verf hebt. Hieronder vindt u onze selectie:

Product Foto

Onze selectie

Productnaam

tegelverf keuken badkamer hars meubel renovatie – RAL 7001 Grijs – Kit 1 Kg…

Polyurethaanverf fluweel aspect Aqua wandtegels -…

Multi-support tegelverf W712 Hars voor renovatie keuken douche Blanc-pur…

Beschrijving

1kg Badkamer tegelverf

750ml wandtegel en aardewerk verf

2,5kg Multi-support tegelverf

Product Foto

Productnaam

tegelverf keuken badkamer hars meubel renovatie – RAL 7001 Grijs – Kit 1 Kg…

Beschrijving

1kg Badkamer tegelverf

Onze selectie

Product Foto

Productnaam

Polyurethaanverf fluweel aspect Aqua wandtegels -…

Beschrijving

750ml wandtegel en aardewerk verf

Product Foto

Productnaam

Multi-support tegelverf W712 Hars voor renovatie keuken douche Blanc-pur…

Beschrijving

2,5kg Multi-support tegelverf

Hier is een vergelijkende tabel van badkamertegelverf prijzen.

Type verf Prijs onderlaag Verfprijs per liter Prijzen beschermende vernissen Eindprijs voor 12 min 2 s
Schilderij V33 of Julien X 50 euro 20 euro 70 euro
Klassieke acrylverf 30 euro 30 euro 20 euro 80 euro
Epoxyhars X 90 euro X 90 euro
Voegen maskeer verf X 90 euro 20 euro 110 euro

Bij de keuze van tegelverf moet de nadruk worden gelegd op weerstand tegen vocht, hitte, schimmel enz. Bovendien is de prijs van tegelverf afhankelijk van het gekozen gamma.