verf kleur trend

  • Onze selectie van trendy verfkleuren voor uw interieur
  • De trendy verfkleur voor de woonkamer
  • De trendy verfkleur voor de keuken
  • De trendy verfkleur voor slaapkamers

Je hebt besloten om de inrichting van je woonkamer te herzien? Waarom schildert u de muren niet opnieuw en neemt u een trendy verfkleur aan? Uw interieur zal zowel origineel als authentiek zijn. Bovendien kunt u zo de eentonigheid die in sommige kamers van uw huis heerst, wegnemen.

Ontvang gratis offertes voor uw schilderwerken

Onze selectie van trendy verfkleuren voor uw interieur

Er zijn dit seizoen veel trendy verfkleuren voor de binnenhuisarchitectuur. We moesten echter een keuze maken en we hebben de volgende selectie gekozen:

Product Foto

Onze selectie

Productnaam

Fluweel acrylverf Aqua déco – Muurschildering – 44 kleuren – 0,7 L – 7,5 m² (Ivory Beige)

Renaulac Blue Batik Satin meerlagenverf 2,5L – 25m² – 25m² Renaulac

Acrylverf mat aspect Aqua déco – Muurschildering – 44 kleuren – 750 ml – 7.5 m² (Betongrijs)

Beschrijving

2,5L Mono laag verf (voor 25m2)

0,75L matte acrylverf (voor 7,5m2)

Product Foto

Productnaam

Fluweel acrylverf Aqua déco – Muurschildering – 44 kleuren – 0,7 L – 7,5 m² (Ivory Beige)

Onze selectie

Product Foto

Productnaam

Renaulac Blue Batik Satin meerlagenverf 2,5L – 25m² – 25m² Renaulac

Beschrijving

2,5L Mono laag verf (voor 25m2)

Product Foto

Productnaam

Acrylverf mat aspect Aqua déco – Muurschildering – 44 kleuren – 750 ml – 7.5 m² (Betongrijs)

Beschrijving

0,75L matte acrylverf (voor 7,5m2)

De trendy verfkleur voor de woonkamer

De woonkamer is de kamer waar onze gasten het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Kies dus een trendy verfkleur om uw gasten te tonen dat uw interieur aan de top van de mode staat!

Lei blauw

Was ooit houtskoolgrijs een populaire kleur, nu is het tijd voor leisteenblauw. Deze tint is vrij subtiel omdat hij eigenlijk het resultaat is van het mengen van zeer donker grijs met blauw. Deze kleurschakering wordt zeer gewaardeerd, omdat zij een chique en geraffineerde toets geeft aan de binnenhuisinrichting. Het past perfect bij houten decoraties. Het geeft een warme kant aan de kamer.

De witte

Het is een tijdloze klassieker. Deze kleur heeft altijd zijn plaats gevonden in de binnenhuisarchitectuur. Zowel lichtgevend als zuiver, wit is een must. Maar voor een modern tintje, voeg een beetje geel toe. Om uw interieur te verfraaien, aarzel niet om natuurlijke materialen te gebruiken in uw binnenhuisinrichting. Hout en planten zullen welkom zijn bij deze stijl van decoratie. Wees u ervan bewust dat er een breed scala aan witte verftinten is, het is aan u om de kleur te kiezen die bij u past.

De oude roze

Deze kleur brengt een warme toets in de woonkamer en zal helpen de sfeer te verwarmen. Het past perfect bij natuurlijke materialen. Om uw interieur te verfraaien, combineert u deze kleur met wit.

Schilders in uw omgeving geven u een gratis prijsopgave voor uw schilderwerk.

De trendy verfkleur voor de keuken

De keuken is een van de belangrijkste kamers in een huis. Het is de plaats waar we met plezier heerlijke maaltijden bereiden. Om de eetlust op te wekken en de fantasie van de kok te prikkelen, schildert u deze kamer opnieuw om een nieuwe sfeer te creëren.

Geel

Breng een zonnestraal in uw keuken en kies voor de kleur geel. Je zult een grote verandering in de kamer maken. Een “nieuwe look” om je creatieve vezels te stimuleren. Uw keuken zal een eigen persoonlijkheid hebben. Het zal ook een gelegenheid zijn om deze kamer te moderniseren.

U kunt kiezen voor mosterdgeel of strogeel. Deze noot van kleur past perfect bij de kleur zwart.

De groene

Om natuurliefhebbers te bekoren, is groen gekozen als de vlaggenschipkleur van dit jaar. De voorkeur gaat uit naar eendengroen of sparrengroen. Deze trendy kleur zal een natuurlijke sfeer creëren in uw keukentje. Om de natuurlijke stijl van de kamer te accentueren, kunt u houten meubilair toevoegen.

De blauwe

Blauw heeft altijd een speciale plaats ingenomen in trendy kleuren. Werd de aanwezigheid ervan vaak gevraagd in de woonkamer of in de slaapkamers, deze keer is het in de keuken. Origineel en rustgevend, blauw zal zeker zijn plaats vinden in uw keukenhoek. Kies eendenblauw of elektrisch blauw.

De trendy verfkleur voor slaapkamers

De kleur van de kamer is cruciaal. Het helpt u een rustgevende nacht te hebben en gemakkelijk in slaap te vallen.

De paarse

De huidige trendkleur voor de slaapkamer is paars. Het is een mix van blauw en rood. Deze tint is zowel ontspannend als warm. Dit is een goede keuze voor mensen die mediteren.

Paars

Deze kleur is afgeleid van paars. Naast dezelfde voordelen van de violette tint, heeft het ook een afrodisiacumkracht. Genoeg om aangename nachten door te brengen.

De witte

Wat de trendkleur ook is, wit behoudt altijd zijn ereplaats. Het is zowel een neutrale als een ontspannende kleur. Het nodigt uit tot kalmte en sereniteit.

Ook kunt u, voordat u een bepaalde kleur voor uw huis kiest, een verfsimulator gebruiken. Zo krijgt u een precies idee van hoe de verf op uw muren zal overkomen.