De beste verf voor buitenmuursteen

Schilderen buiten baksteen is uitgegroeid tot een uitstekende manier om direct te transformeren uw huis en blijf op de hoogte van de top exterieur trends in de industrie van vandaag. Soms alles wat je nodig hebt is grote prep werk en kwaliteit verf om uw huis te nemen van gemiddeld tot volledig fantastisch.

Een man schildert met de beste verf voor buiten baksteen

Hier is alles wat u moet weten over hoe u de beste verf voor buitenbaksteen kiest en waar u moet beginnen voor een geslaagd eindresultaat.

Kwaliteiten van de beste verf voor buiten baksteen

Bij het kiezen van de beste verf voor buiten baksteen, moet je nadenken over de belangrijkste kwaliteiten die je van je verf voor dit project wilt hebben.



Naast het kiezen van een kleur die volledig esthetisch is, is het ook essentieel dat u de beste kwaliteit verf en de juiste verfafwerking kiest, zodat u jarenlang kunt genieten van duurzame resultaten.

Overweeg de volgende lijst van exterieur baksteen verf kwaliteiten en houd in gedachten welke zijn het meest belangrijk voor je.

Dingen te overwegen bij het kiezen van de beste verf voor exterieur baksteen

Vereiste Prep Tijd

Vereist deze specifieke buitenverf dat uw baksteen een gladde textuur heeft, of werkt het ook voor bakstenen met toegevoegde texturen?

Verschillende verfmerken werken voor verschillende soorten huizen, afhankelijk van de texturen.

Duurzaamheid

Is deze verf bestand tegen omgevingselementen, voorkomt hij vlekken en voert hij vocht af?

U kunt het beste een verf kiezen die goed bestand is tegen de buitenelementen en die vlek-, schimmel- en schimmelbestendig is.

Afwerking

Wilt u dat uw exterieur een hoogglans, glans of matte afwerking heeft? Heeft u een voorkeur voor deze afwerkingen?

Zorg ervoor dat u met uw plaatselijke verfwinkel onderzoek doet en afwerkingen bekijkt. Verschillende afwerkingen geven uw huis verschillende looks en stijlen.

VOC’s en geur

VOC’s en geuren zijn een hot topic en essentieel om over na te denken dit jaar. Vraag jezelf af: Zal deze verf veilig zijn voor mijn gezin? en Hoe lang zal het geuren afgeven?

Het dragen van een ademhalingstoestel voor de veiligheid tijdens het schilderen van baksteen
Het dragen van een ademhalingstoestel voor de veiligheid tijdens het schilderen van baksteen

Het is essentieel om de veiligheid te oefenen door een masker, handschoenen en beschermende brillen te dragen tijdens het schilderen, omdat sommige verven dampen afgeven die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Daarom is het raadzaam de etiketten te bekijken en te weten wat er in uw verf zit voordat u deze gebruikt.

Kleur

Hoe wordt de kleur op deze verf aangebracht? Is de kleur gemengd op de dag van aankoop, voorgemengd, of gekleurd? Tenslotte, is dit een kleur waar u nog jaren mee zou kunnen leven?

Doe uw onderzoek, zorg ervoor dat u genoeg van de kleur houdt om er vele jaren van te genieten.

Additieven

Is de beste verfoptie er een met een inbegrepen grondverf? Of kun je beter eerst grondverf en dan pas verf aanbrengen?

Kiezen voor verf met een toegevoegde grondverf is een persoonlijke beslissing. Sommigen geven de voorkeur aan de dekking van grondverf en verf die afzonderlijk worden aangebracht, terwijl anderen de grondverf graag in de verf verwerkt zien om het project te versnellen.

Onze suggestie is om de verf te testen op een proefsteen om te zien welke reactie het geeft. Zo weet u van tevoren hoe de verf zal reageren.

Droogtijd

Hoe lang duurt het na het aanbrengen van de verf om volledig te drogen? Hoe lang moet de droogtijd tussen de lagen zijn? Zijn er specifieke seizoenen die het beste zijn voor buitenschilderwerk?

Droogtijden zijn essentieel om te weten. Het is cruciaal om de juiste tijden van het jaar te kiezen, het weer in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat uw huis de juiste vereiste droogtijden krijgt. Altijd zorgen voor een volledige droogtijd geeft u de beste resultaten.

de beste verf voor buiten baksteen gebruiken om een bakstenen muur te schilderen

De allround beste verf voor buitenmuren

Nu dat u een lijst van welke kwaliteiten te overwegen in exterieur baksteen verf hebben, laten we eens kijken naar de top verf keuzes die we hebben gevonden die er voor !

Benjamin Moore Regal Select Exterior High Build Paint

Onze stem voor de allerbeste verf voor buiten baksteen is Benjamin Moore’s Regal Select Exterior High Build Paint. Regal Select Exterior High Build Paint is de “High Build” versie van Benjamin Moore’s klassieke verf en een fantastische optie voor het schilderen van uw baksteen omdat het een betere algemene dekking biedt.

Bij het kiezen van de juiste verf voor uw buiten bakstenen, vergeet niet dat bakstenen vrij poreus zijn, dus het kiezen van dikke verf is essentieel. Regal High Build van Benjamin Moore heeft een dikke textuur, wat wij bij deze verfoptie zo gunstig vinden.

Waarom is Benjamin Moore Regal Select Exterior High Build Paint zo geweldig? Benjamin Moore’s naam is al heel lang en heeft een extreem hoge waardering. Maar dat kun je tegenwoordig natuurlijk niet van veel soorten verf zeggen!

Bezoek uw plaatselijke Benjamin Moore verfwinkel of distributeur en vraag stalen om te proberen. Via stalen ziet u de fantastische dekking die deze buitenverf biedt. De kosten van Benjamin Moore Regal Select Exterior High Build Paint zal je lopen op ongeveer vijfenzeventig dollar per gallon.

Beste verf voor exterieur baksteen bij het schilderen op een begroting

BEHR PREMIUM PLUS Buitenverf & Primer

BEHR Premium Plus Exterior Paint & Primer is onze top keuze als het gaat om een budgetvriendelijke buitenverf optie. Het is een honderd procent acryl, low-VOC formule die u een ontworpen, langdurige afwerking biedt voor de komende jaren!

U kunt BEHR Premium Plus toepassen op zowel baksteen als stucwerk. Deze buitenverf is bestand tegen vocht, vervaging en vlekken. Daarnaast beschikt BEHR Premium Plus over een uitgebreide all-climate bescherming met ingebouwde weerstand tegen schimmel en corrosie terwijl het u een uitzonderlijke dikke dekking geeft.

BEHR Premium Plus Exterior Paint & Primer kost u ongeveer zesendertig dollar per gallon.

Een vrouw die buiten baksteen schildert

De beste verf voor buitenmuursteen die milieuvriendelijk is

ECOS Buitenmuurverf Laagglans

Als het gaat om de gezondheid van onze planeet, kunt u niet fout gaan door milieuvriendelijker te zijn met uw buitenmuurverf. De beste milieuvriendelijke buitenmuurverf op de markt is ECOS Exterior Low-Lustre Wall Paint.

ECOS Exterior Low-Lustre muurverf is ook veilig en vriendelijk voor het milieu en geeft u een lage glans, beschermende afwerking die droogt tot een harde, afwasbare, duurzame film. ECOS Exterior Low-Lustre muurverf zal ideaal zijn voor uw buitenmuren van steen, sintelblok, baksteen, beton, en zelfs beton siding.

Toen we onderzochten hoe consumenten dachten over dit verfmerk, kreeg ECOS Exterior Low-Lustre Wall Paint verf een hoge waardering vanwege de niet-giftige, VOS-vrije formule en zorgt voor een langdurige gladde afwerking.

Om meer te weten te komen, de fantastische klantenbeoordelingen te lezen en te leren waarom ECOS Exterior Low Lustre Wall Paint zo hoog gewaardeerd wordt, kijk op hun website!

ECOS Exterior Low-Lustre muurverf kost je iets minder dan drieëntachtig dollar per gallon.

De populairste buitenmuurverf

Benjamin Moore’s Aura Buitenverf

Benjamin Moore’s Aura Exterior Paint is de hoogst gewaardeerde buitenverf die momenteel op de markt is.

Aura Exterior Paint van Benjamin Moore zal lopen een beetje dunner dan hun Regal High Build selectie van verf. Echter, Aura Exterior Paint zal uiteindelijk laat je met een mooie low-luster afwerking op uw exterieur baksteen.

Een gunstige kwaliteit van deze buitenverf is de ingebouwde Color Lock technologie, die rijkere kleur en geeft uw huis een solide weerstand tegen vervaging. Als u zich zorgen maakt over de levensduur van uw exterieur baksteen verf, dan Benjamin Moore’s Aura Exterior Paint kan de juiste optie voor u zijn. Aura is een ontwikkelde verf keuze echt gebouwd om lang mee te gaan.

Benjamin Moore’s Aura Exterior Paint is geliefd, het bereiken van nummer een op de hitlijsten als het gaat om de beste buitenverf. Helaas zal deze buitenverf ongeveer vierentachtig dollar per gallon, de duurste op onze lijst van de beste verf voor buiten baksteen.

Vertrouw de deskundigen om uw exterieur baksteen schilderen

Besluiten om uw bakstenen buitenkant te schilderen is een relatief groot project en een waar u serieus over na moet denken. Voordat u zelf gaat schilderen, moet u ervoor zorgen dat u over de juiste gereedschappen en materialen beschikt om een project van deze omvang uit te voeren.

Een professionele schilder die buiten baksteen schildert

In sommige gevallen kan het het beste zijn om een professional in te huren. Het is een echte bummer als je het geld uitgeven aan de materialen en gereedschappen die nodig zijn voor dit project te kopen, alleen te vinden halverwege dat je niet kunt afmaken wat je bent begonnen. Het zou minder gedoe zijn om meteen een professionele schilder in te huren als u niet zeker weet of u dit project zelf wilt aanpakken.

Als u klaar bent om te beginnen op uw eigen echter, dan check out zijn gids over hoe te schilderen buiten baksteen.

Het afronden van onze gedachten over buitenste baksteen verf

Heeft u veel meer vertrouwen in het kiezen van de beste exterieur baksteen verf voor uw huis?

We hopen dat deze lijst motiveert u, beantwoordt uw vragen, en geeft u een lijst van wat te zoeken in exterieur baksteen verf. Je gaat dit project rocken en genieten van die nieuwe stoeprand beroep zeer binnenkort!

Heeft u uw nieuwe favoriete soort exterieur baksteen verf op deze lijst? Laat ons weten in de commentaren welke u hebt gekozen!

Bekijk onze Buitenschilderwerk pagina voor nog meer informatie over buitenschilderwerk, verf en producten.