Beste interieurverf en een geweldige tijdbesparende tip

Andere professionals zijn het eens met mijn keuze voor de beste interieurverf: haal het beste wat je je kunt veroorloven omdat het langer meegaat, er beter uitziet, veel langzamer vervaagt en in minder lagen bedekt. Maar er zijn tegenwoordig een aantal goede keuzes.



Mijn topkeuze

De binnenverf die ik wil dat al mijn klanten gebruiken is Benjamin Moore en je moet weten waarom. Ik heb het 30 jaar gebruikt en vond het de beste hoogwaardige verf voor het geld. Het behoudt zijn kleur, het is wasbaar en het bedekt in tegenstelling tot bijna alle anderen.

Ik zeg altijd tegen mijn klanten dat ik kwaliteitsverf voor ze moet kopen, zoals Regal Select Waterborne Interieurverf van Benjamin Moore omdat het het beste voor hen is en het me er ook goed uit laat zien. Kost het wat meer? Ja, maar je hoeft niet opnieuw te schilderen voor veel jaren.

Dus mijn meest aanbevolen muurverf is hier verkrijgbaar.

De tweede belangrijkste tip na het kiezen van de beste interieurverf is het gebruik van een kwaliteit roller cover en kwast: zie mijn top roller keuze. Rolafdekkingen van lage kwaliteit zullen pluisjes op uw muur werpen, waardoor uw muur aanvoelt (en eruitziet) als schuurpapier.

Pro’s Geheim: Elimineer het poetsen (bijna)

Veel poetswerk is niet nodig in een binnenschilderbeurt.  De hoeken, ja een beetje en natuurlijk rond de lichtschakelaars en stopcontacten etc, maar niet de lange delen waar muren samenkomen.

Zie de video hieronder waar ik demonstreer hoe je ROL EERST om het penseel in het binnenschilderen bijna te elimineren. Iedereen wil weten ‘rol of knip je eerst?’ en daar is het antwoord van de pro. We besparen tijd en geld en het resultaat is de zelfde.

We houden van een long nap roller cover: tot een 3/4-inch roller cover, want hoe meer materiaal, hoe minder er in de emmer wordt gedompeld.

Hier is het belangrijkste punt over rollen

Koop een wol / poly mix. Dat is echter 35 jaar ervaring: misschien ga je voor de 1/2-inch als je het niet zeker weet. (We gebruiken altijd een Wooster roller: de poly geeft een lange levensduur en de wol houdt veel verf vast zodat je verder gaat op een enkele dip).

De Wooster poly-wol mix is slechts tien dollar of 30 kokkels voor 6 rollen. Dit gaat een huiseigenaar een leven lang mee. Lees hier wat wij als onze beste tools beschouwen.

Wat u moet weten over interieurverf

Wat maakt sommige verven het geld waard en andere niet? Eén woord antwoord: Vaste stoffen. Als je de beste kwaliteit verf voor je geld wilt, en als je een hekel hebt aan geld uitgeven zoals ik, leun dan naar DUURDER, hogere kwaliteit verven. Het klinkt onlogisch, maar dat is het niet. Spock.

Plat of glanzend? Of u nu semi-glanzende verf op trim aanbrengt, of plat op plafonds of eierschaal op muren (dit is de gebruikelijke M.O.), u wilt de beste verf voor muren die in de loop der jaren zijn kleur niet verliest, goed zal wassen en die gelijkmatig en volledig zal aanbrengen. Als u geen verf van hoge kwaliteit heeft, zal het dit allemaal niet doen. Koop de beste binnenverf en gebruik kwaliteitsgereedschap.

Hier is mijn topaanbeveling voor het allerbeste maar niet dure rolframe, en de beste hoes hierboven weergegeven. Mijn favoriete kwast is een Purdy voor alleen latexverven: het gaat een huiseigenaar een leven lang mee en het snijdt vanzelf scherpe lijnen. (Ik heb geschreven over het gemakkelijk schoonmaken van borstels en het geheim van het schoonmaken van rollers).

Hoe zit het met één laag verf? We moeten ons werk er geweldig uit laten zien, dus we gaan altijd met 2 lagen verf (na primer, als er een primer nodig was). Waarom? Omdat elk van de twee lagen dunner kan worden uitgesmeerd en je dus sneller kunt gaan. Je zorgt er gewoon voor dat je alle oppervlakken raakt: geen skips en je zult zien hoe de 2e laag als magie bedekt. Met één laag verf moet je langzaam gaan en wanneer je een nat gebied verlaat en er goed uitziet en terugkomt om te kijken, zul je skips vinden die er eerder niet waren! Ook kan de one-coat verfmethode langzamer zijn: het hangt af van uw kleuren en uw gereedschap / verfkwaliteit.

Zijn budgetverven giftig? Meestal wel, veel meer dan Benjamin Moore en Sherwin Williams. Wees voorzichtig met zero-VOC-verven, zelfs van deze verkopers: de tinten die in de verfwinkel worden toegevoegd, kunnen hoge niveaus van formaldehyde en andere kankerverwekkende stoffen bevatten.

Veiligheidswaarschuwing: sommige mensen zouden redelijkerwijs denken dat buitenverf beter is dan de beste binnenverf en het binnen gebruiken: Grote fout. Kwaliteitsvolle binnenverven hebben niet de gifstoffen in buitenverven en geloof me, je wilt dat spul niet ademen terwijl het maandenlang uithardt, de hele dag door. Lezen mijn bericht hierover.

Fooi: Goede verlichting zal helpen je de ‘skips’ in de verf te vangen. LED’s gaan voor altijd en we raden dit licht dat ik gebruik ten zeerste aan.

Lijst met 5 essentials van de beste verf

  • Hoogwaardige bindmiddelen en harsen om de pigmenten op hun plaats te houden
  • Pigmenten voor opaciteit en kleur
  • Extender voor verlijming
  • Geen of weinig toxische ingrediënten (nul of lage VOS)
  • Ideale consistentie: dik zodat het niet spuugt

De verfmerken die ik aanbeveel hebben al die essentials points in hun interieurverf.

Tips voor binnenschilderen

De beste binnenverf is een verf van hoge kwaliteit die:

  • Bedek een veel groter gebied
  • Wees veel gemakkelijker om mee te schilderen voor niet-professionele
  • Wees gemakkelijk schoon te maken
  • Leiden tot betere resultaten: je zult nauwelijks penseelstreken zien (hoewel je nog steeds een goede borstel moet gebruiken: hierboven weergegeven.)

De chemie van verf

Ik heb elders geschreven over primers, maar hier zullen we ons concentreren op wat eenvoudige logica en wat chemie voor wat een interieurverf goed maakt. De bottom line is geld. Kun je ‘ka-ching’ zeggen?

Laten we zeggen dat je een tuingereedschap nodig hebt. Laten we zeggen dat het een kruiwagen is. Je kunt een plastic kopen die in China is gemaakt en die verrassend goedkoop is en niet tegen een stootje kan (en zal verbrijzelen in de winterkou) of je kunt een duurdere metalen kopen die is gebouwd om lang mee te gaan.

Hoe lang verwacht je dat de goedkope meegaat? Hoeveel moet je kopen om de levensduur van je kwaliteit metaal te evenaren?

Natuurlijk is verf anders, maar er zijn andere factoren: verf kan rommelig zijn en verven van lage kwaliteit hebben geen dure bindmiddelen en harsen zoals de betere verven.  Heb je ooit geprobeerd om een plafond te schilderen met verf van lage kwaliteit?  Houd beter je mond! Het bedekte de oude verf niet? Ga terug, Jack, doe het opnieuw.kijken naar de chemie van de interieurverf

Aan de andere kant Benjamin Moore Plafondverf kan 10 dollar meer per gallon kosten, maar het spuugt niet (als je niet haast) en dekt VEEL beter.  In feite is één laag na primer of oudere witte verf prima. Dit krijg je alleen met de duurdere verven en je raakt gefrustreerd over de anderen.

Enkele andere artikelen over de beste interieurverven

Als je meer wilt weten dan je ooit zult moeten weten, probeer dan enkele artikelen over de chemie van verf en op de Ben Moore-website. Maar om dit kort te houden, zal ik zeggen dat als je geld wilt besparen en geen hoofdpijn wilt hebben (en geen gifstoffen in je longen en huis hebt), koop dan hoogwaardige verf van de beste verfmerken: Benjamin Moore of Sherwin Williams. Het zijn de beste verfmerken. Die binnenverf kost op de lange termijn eigenlijk minder, en ze zijn zeker de beste interieurverf die je kunt vinden.

Leer hoe je sneller kunt gaan tijdens het schilderen: