Hoeveel kost het om vinyl gevelbeplating te schilderen? (Ramingen )

Vraagt u zich af hoeveel het kost om uw vinyl gevelbeplating te schilderen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

In deze ProPaintCorner.com handleiding leert u:



  • De typische kosten van het zelf schilderen van vinyl gevelbeplating
  • Hoe geld te besparen bij het schilderen van vinyl gevelbeplating
  • Hoeveel het meestal kost om een professional in te huren versus doe het zelf voor vinyl gevelbeplating
  • De geschatte kosten van arbeid en benodigdheden om uw vinyl gevelbeplating te schilderen

En nog veel meer!

Hoeveel kost het om vinyl gevelbeplating te schilderen? (Schattingen 2020)

Dus, als u meer wilt weten over de kosten van het schilderen van vinyl gevelbeplating, lees dan onze gids voor al onze tips en inzichten hieronder!

Psst! Vraagt u zich af hoeveel het kost om in plaats daarvan de hele buitenkant van uw huis te schilderen?

Lees meer >> Hoeveel kost het om de buitenkant van een huis te schilderen?

Hoeveel kost het om vinyl gevelbeplating te schilderen?

De waarheid is dat het schilderen van vinyl gevelbeplating sterk in kosten zal variëren, afhankelijk van verschillende factoren.

Als uw huidige gevelbeplating bijvoorbeeld slechter is voor slijtage en een heleboel meeldauw, schimmel of andere flagrante problemen heeft, zal het meer kosten om dat weg te bleken, kit te gebruiken om scheuren af te dichten en een grondige powerwash te doen om het oppervlak voor te bereiden op verf.

Het is duidelijk dat verschillende gevelbekledingsmaterialen anders verouderen en daarom verschillende niveaus van voorbereidingswerk vereisen.

Maar hoewel vinyl gevelbeplating niet zo slecht veroudert als houten gevelbeplating, heeft het nog steeds zijn deel van de problemen met vuil.

Dus, als u weet dat uw oude gevelbeplating veel hulp nodig heeft om het klaar te maken voor nieuwe verf, houd daar dan rekening mee in de onderstaande kostenramingen voordat u een beslissing neemt over doe-het-zelf versus het inhuren van een schildersaannemer.

Het korte antwoord hier is dat het schilderen van vinyl gevelbeplating tussen $ 100 en $ 250 per 300 vierkante voet oppervlakte kan kosten.

En als u dat vergelijkt met een volledige vervanging van gevelbeplating door professionele aannemers, bespaart het opnieuw schilderen van de gevelbeplating u meer dan 50% van uw geld als u de levensduur een paar jaar kunt verlengen.

Hier zijn een paar prijsschattingen op basis van de gemiddelde woninggroottes met twee verdiepingen:

Nationale gemiddelde kosten voor een huis van 2.500 m²: 1.500 dollar

DIY High-End Kosten: 1.500 dollar

DIY Low-End Kosten: 775 dollar

Professionele high-end kosten: 7.500 dollar

Professionele low-end kosten: 2.500 dollar

Maar deze cijfers – zoals u kunt zien – variëren veel en om de totale kosten voor uw huis te schatten, moet u rekening houden met alle factoren die de projectkosten bepalen.

Laten we die hieronder wat verder opsplitsen!

Gemiddelde kosten om vinyl gevelbeplating te schilderen als je het zelf doet?

Als je handig bent en een goed begrip hebt van projecten voor huisverbetering, door je gevelbeplating een nieuwe look te geven zonder de bank te breken, kan het zelf schilderen van je gevelbeplating de totale verfkosten dramatisch verlagen!

Maar voordat u uw verfbenodigdheden bij elkaar krijgt, moet u rekening houden met alle dingen die deze schilderklus met zich mee kan brengen.

Hoewel het opnieuw schilderen van uw bestaande gevelbeplating bijvoorbeeld veel goedkoper is dan het betalen voor nieuwe vinylbeplating (en meestal betalen voor professionele installatie van nieuwe gevelbeplating), zijn er andere aspecten van dit project die de kosten kunnen opdrijven.

Dit kan powerwashing, schuren, het aanschaffen van een ladder als je een huis met twee verdiepingen hebt en zelfs een verfspuit krijgen om de verf soepel en gelijkmatig aan te brengen.

Al deze dingen zullen de verfkosten aanzienlijk verhogen en mogen niet worden genegeerd, omdat het feit van de zaak is dat buitenverf en buitenschilderprojecten veel belangrijker zijn voor de veiligheid en duurzaamheid van uw huis dan binnenschilderprojecten.

Ervoor zorgen dat u dit project goed uitvoert, is belangrijk voor de weerbestendigheid van uw huis en de levensduur van uw buitenbeplating.

Leveringskosten

Er zijn verschillende belangrijke schilderbenodigdheden die u nodig hebt om deze klus goed te klaren.

Hieronder zal ik ze opsplitsen in een gespecificeerde lijst, zodat je de benodigdheden die je nodig hebt kunt optellen en een nauwkeuriger idee krijgt van de leverings- en verfkosten die je zult maken als je besluit om deze verfklus te doen:

  • Drop Cloths (minstens 2 verpakkingen) – $ 22
  • Painter’s Masking Tape (2 rollen) – $ 15
  • Verfspuit – 55 dollar
  • Verflade – $ 6
  • Verfkwasten (voor detaillering) – $ 10
  • Wegwerp schilder maskers – $ 20
  • Wegwerp schilderhandschoenen – 8 dollar
  • Veiligheidsbril – $12
  • 1 gallon hoogwaardige buitenverf (zoals Benjamin Moore Paint) – $ 65
  • 1 gallon exterieurverf van normale kwaliteit – $ 38
  • 1 Gallon Primer – $ 38

Nu, als je eerder hebt geschilderd of als je al toegang hebt tot sommige (of alle) van deze benodigdheden, zal dat je verfkosten aanzienlijk verlagen, maar ik ga ervan uit dat je alles op deze lijst moet kopen – inclusief een redelijk geprijsde verfspuit – om de verfklus te klaren.

Op basis van die veronderstelling en op basis van de nationale gemiddelde grootte van een huis van 2.500 vierkante meter, is het bereik van de kosten voor het schilderen van vinylbeplating:

$ 775 – $ 1.500

Hoewel dit misschien een hoge projectkost lijkt, is het meestal gebaseerd op de veronderstelling dat je een huis van 2.500 vierkante voet hebt om te schilderen en dat je ongeveer 8 liter verf nodig hebt en primer om het oppervlak goed te bedekken.

Maar de totale projectkosten zijn sterk afhankelijk van het type verf dat u kiest, het type verfafwerking dat u kiest en hoeveel primer u nodig hebt.

Als u bijvoorbeeld een donkerdere kleur probeert te bedekken met hoogwaardige eierschaalverf, kost dit meer dan wanneer u de gevelbeplating in dezelfde kleur opnieuw schildert en een goedkopere verf zoals KILZ kunt gebruiken om de klus te klaren.

Zelfs als u de route van hoge kwaliteit volgt, zullen de totale kosten van uw verfbeurt u op de lange termijn nog steeds veel geld besparen in vergelijking met het inhuren van een professionele schilder.

Bovendien kan de hoeveelheid stoeprandaantrekkingskracht die het kan toevoegen aan de buitenkant van uw huis uw wederverkoopwaarde aanzienlijk verhogen, dus de hogere totale kosten van het project kunnen zichzelf terugbetalen als u van plan bent binnenkort te verkopen.

Lees meer >> Hoe schilder je zelf de buitenkant van je huis?

Gemiddelde kosten om vinyl gevelbeplating te schilderen als u professionele schilders inhuurt?

Dus nu vraag je je misschien af – hoeveel geld ben ik werkelijk besparen door de doe-het-zelf-route te volgen in vergelijking met het inhuren van een professionele schilder?

Welnu, dit hangt af van waar u zich bevindt (met grotere steden met hogere totale kosten dan meer landelijke gebieden) en hoeveel vierkante meters u moet worden geschilderd.

De meeste professionele schilders zullen per vierkante voet in rekening brengen, in plaats van in uren, omdat het het voor hen gemakkelijker maakt om de arbeidskosten van het project voor hun team te schatten.

Met dat in gedachten, zult u merken dat de meeste schildersbedrijven kosten in rekening brengen tussen $1-$4 per vierkante voet.

Wat nogmaals betekent dat als je een huis hebt dat vergelijkbaar is met de nationale gemiddelde vierkante meters van 2.500, je kijkt naar een prijsklasse van:

$ 2.500 tot $ 7.500

Dit lijkt misschien een groot totaal prijskaartje, maar als uw huis dringend een nieuwe verflaag nodig heeft om te verkopen, kan het betalen van een team van professionele schilders om de klus goed te klaren u een hoop tijd besparen en mogelijk zichzelf terugbetalen bij de verkoop van uw huis.

Lees meer >> Wat zijn de beste verfspuiten voor het schilderen van muren?

Wist je dat? Het schilderen van de gemiddelde buitenkant van het huis duurt 3 tot 4 dagen om met 2 tot 3 personen te schilderen.

Geschatte kosten van verf voor vinylbeplating?

Een ding dat ik graag wat verder wil uitsplitsen, zijn de verfkosten die gepaard gaan met het schilderen van vinylbeplating.

Dit is een van de grootste variabelen die van invloed zijn op de totale kosten van uw schilderklus voor de buitenkant van uw huis, en het is ook een van de gebieden waar ik zou aanraden om wat meer te investeren om de beste resultaten te behalen.

Dit ding over verf is de hogere kwaliteit verf die je kiest, over het algemeen krijg je resultaten van hogere kwaliteit.

Maar ik begrijp dat verf een arm en een been kan kosten voor zoiets groots als een huis van 2.500 vierkante meter.

Als je een beter idee wilt krijgen van welke hoogwaardige buitenverf je moet kiezen voor het schilderen van vinylbeplating, raad ik je aan ons prijsgidsartikel over Benjamin Moore-verf te bekijken.

Je kunt ook Sherwin Williams- of Behr-verf kopen, want dit zijn de merken van topkwaliteit op de markt, maar naar mijn mening maakt Benjamin Moore de beste buitenverven voor de prijs.

Dat gezegd hebbende, mijn schattingen voor dit artikel zijn goed voor ongeveer 8-9 liter verf voor een huis van 2.500 vierkante meter, omdat – in het algemeen – een blik verf ongeveer 300 vierkante voet oppervlakte kan bedekken.

Een andere reden waarom ik Benjamin Moore hiervoor aanbeveel, is omdat al hun verven verf / primer-combo’s zijn, wat betekent dat je de primerkosten kunt verlagen.

Hoewel ik persoonlijk niet denk dat cutting out primer zal de beste resultaten opleveren, als je niet probeert een donkerdere kleur verf te bedekken en je echt geld moet besparen, benjamin moore verf / primer combo’s zijn een goede manier om dat te doen.

Met dat alles gezegd, de totale geschatte kosten van alleen de verf voor dit project is:

High-End verfkosten voor 2.500 m² huis: 650 dollar

Low-End verfkosten voor 2.500 vierkante meter huis: 325 dollar

Hoe kunt u geld besparen bij het schilderen van vinyl gevelbeplating?

Als u vastbesloten bent om zoveel mogelijk geld te besparen op het schilderen van uw vinyl gevelbeplating door het zelf te doen, zijn er een paar manieren waarop u geld kunt besparen in het proces.

Het verlagen van de totale kosten van uw schilderproject komt uiteindelijk neer op het vinden van de Rechts plaatsen om kosten te besparen zonder de algehele kwaliteit van uw voltooide schilderklus op te offeren.

Soorten verf

Een van de beste manieren om geld te besparen, is door het type verf dat u gebruikt zorgvuldig te kiezen.

Het is duidelijk dat als u ervoor kiest om met meerdere verfkleuren te gaan, uw projectkosten hoger zullen zijn.

Typisch, hoogglans en halfglans verven kosten meer dan eierschaal of platte verven.

Latexverven zijn meestal ook goedkoper dan verven op oliebasis, hoewel ze over het algemeen iets minder duurzaam zijn, dus houd daar rekening mee bij het schilderen van de buitenkant van uw huis. Buitenverf moet duurzamer zijn dan binnenverf, vooral als je in een gebied woont met extreem weer.

Wees dus voorzichtig bij het proberen om kosten op dit gebied te besparen.

Lees meer >> Wat zijn de beste primers aan de buitenkant voor het bedekken van afbladderende verf?

Huren vs. Benodigdheden kopen

Wist je dat je bepaalde schilderspullen daadwerkelijk kunt huren in plaats van ze te moeten kopen?

De meeste Home Depot-winkels en Lowe’s-winkels hebben een verhuurprogramma waarbij u bepaalde schilder- en huisverbeteringsbenodigdheden kunt verhuren.

Dus als je weet dat je die benodigdheden alleen nodig hebt voor dit specifieke project, kan dat een veel kosteneffectievere manier zijn om de dingen te krijgen die je nodig hebt.

Hier is nog iets dat me verbaasde toen ik het leerde: sommige Bibliotheken verhuur basis benodigdheden voor woningverbetering!

Neem contact op met uw lokale bibliotheek om te zien of ze hulpmiddelen zoals verfrollers en verfbakken bij de hand hebben die u kunt lenen. Dat bespaart u veel geld op uw schilderproject en u kunt de klus nog steeds goed klaren.

Het is duidelijk dat de goedkoopste route hier is om te zien of een van je vrienden en familie wat schilderbenodigdheden heeft die ze je voor de dag kunnen lenen.

Lees meer >> Wat zijn de beste verfrollers om te gebruiken?

Verkoop en gedeukte blikjes

Een andere manier waarop u kunt proberen geld te besparen op verf, is door te wachten tot uw lokale ijzerhandel een uitverkoop uitvoert. Zelfs als ze een paar dollar op een blik verf afkloppen, kan dit je een hoop geld besparen als je weet dat je een heleboel vierkante meters te bedekken hebt.

Je kunt ook zien of ze gedeukte of anderszins onzuivere blikjes hebben die ze voor minder aan je kunnen verkopen.

De meeste mensen willen geen gedeukte blikjes kopen (net als lelijke producten), maar de verf binnenin is hetzelfde spul, en als je het voor een beetje goedkoper kunt krijgen, blijft er meer geld voor je over!

Hete tip: Een andere plek waar je naar goedkope verf kunt zoeken, is Facebook Marketplace of Craigslist. Dit werkt het beste als je niet kieskeurig bent op kleur of als je gaat voor een standaardkleur zoals wit.

Ik heb gezien dat sommige mensen een groot aantal verfblikken in de buurt van hun vervaldatum GRATIS op die sites weggooien, dus het kan lonen om een beetje zuinig te zijn.

Laatste gedachten over schilderkosten voor het schilderen van vinylbeplating

Nu we de geschatte kosten voor het schilderen van uw vinyl hebben uitgesplitst, zouden deze kostenramingen u een goed idee moeten geven van de totale prijs waarnaar u kijkt.

Hoewel elk schilderproject anders is, is het altijd handig om het bereik van de kosten te kennen voordat u begint, zodat u alle gebieden van het budget kunt vinden waarop u kunt bezuinigen.

Bovendien kan het u helpen beslissen of u een schilderservice wilt inhuren om u te helpen de tijdrovende onderneming van het zelf schilderen te voorkomen.

Het maakt niet uit hoe je besluit om je huis te laten schilderen, ik wens je veel succes met je schilderproject.

Zoals altijd, veel schilderplezier!