Beste Buiten Beton Verf Opties voor DIY Schilders in

Betonnen oppervlakken kan nogal een uitdaging om te schilderen, vooral als je het doet voor de eerste keer. In dergelijke gevallen, zal gewone verf niet maken de cut. Bij het schilderen van beton moet u niet alleen rekening houden met de kwaliteit van het gereedschap dat u gebruikt, maar ook met de verf.

Een goede kwaliteit beton verf geeft u een uniforme en consistente afgewerkte look, ongeacht wat voor soort oppervlak dat u schilderen of het nu patio vloeren, opritten, garage vloeren, of betonnen trappen. De beste buiten betonverf bezit duurzame kwaliteiten die uw betonnen muren beschermen tegen verschillende weersomstandigheden die slijtage aan uw muren kunnen veroorzaken.

Beste Buitenbetonverf

Als u op zoek bent naar de beste buitenbetonverven voor alle soorten oppervlakken, bent u bij ons aan het juiste adres. In dit artikel vindt u 7 van de beste betonverven waaruit u kunt kiezen.



Wat maakt een beste exterieur beton verf?

Voordat gaan en het kopen van jezelf een blik van exterieur beton verf, zijn er bepaalde dingen die je nodig hebt om te overwegen om ervoor te zorgen krijg je de beste kwaliteit voor uw beoogde project.

Er zullen verschillende opties, dus voordat je in de war over welke te kiezen, moet je weten wat onderscheidt ze van elkaar en welke soort zal het beste past bij uw project.

#1. Duurzaamheid

Een belangrijke factor bij het kiezen van de beste buiten betonverf is om te kijken hoe duurzaam deze is. Om de paar jaar opnieuw moeten schilderen is normaal, maar de frequentie van herschilderen verschilt van merk tot merk.

Sommige betonverven gaan ook langer mee als het oppervlak wordt gegrond voordat ze worden aangebracht. Het controleren van het etiket van de verf die u gaat kopen geeft u informatie over de duurzaamheid ervan.

Duurzame metselwerkverven zijn ideaal als u niet op zoek bent naar de kleur van uw buitenmuren te veranderen voor een paar jaar op zijn minst, terwijl minder permanente verf wordt aanbevolen anders.

#2. Verfafwerking

De verfafwerking hangt af van uw persoonlijke voorkeur en hoe u wilt dat uw buitenoppervlakken eruitzien. Betonverven zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, van vlakke matte afwerkingen tot glanzende verven. De informatie over de afwerking vindt u ook op het etiket.

#3. Regelmatig onderhoud

Als het gaat om buitenverven, kan het onderhoud een makkie of een gedoe zijn, afhankelijk van de verf die je kiest. Alle soorten betonverf zullen tot op zekere hoogte onderhoud vereisen, maar sommige moeten vaker worden verzorgd.

Sommige verven zullen af en toe in de was gezet en gepolijst moeten worden, terwijl andere die zorg niet nodig hebben. Als uw levensstijl u niet toestaat om al te veel tijd aan dergelijke processen te besteden, is het beter om voor onderhoudsarme verven te gaan.

Beste Buitenbetonverf voor uw project

1. Rust-Oleum Decoratieve Betoncoating

Rust-Oleum 280950 Stone Concrete Saver Medici Decoratieve Vloercoating, 1 gal Can

Als u op zoek bent naar een betonverf die zeer duurzaam en veelzijdig is en een unieke decoratieve afwerking heeft voor gemetselde oppervlakken, kijk dan niet verder dan de Rust-Oleum Decorative Concrete Coating.

Deze cementverf van prominente verffabrikant Rust-Oleum is een van de beste buitenbetonverven op de markt. Het verfraait uw betonnen oppervlakken en zorgt voor een beschermende laag.

De buitenverf geeft u een veelkleurige, one-of-a-kind look met een antislip, getextureerde afwerking die direct alle oppervlakken verfraait, ook oneffen oppervlakken. De effen kleurenverf is geschikt voor terrassen, zwembaddekken, looppaden, garagevloeren, enz. Het komt ook in drie kleuropties.

Esthetiek is niet alles wat deze verf te bieden heeft. Deze betonverf voegt een beschermende laag toe aan uw betonnen muren en houdt ze veilig tegen vochtige omstandigheden en barre weersomstandigheden. Het komt ook met hydrofobe eigenschappen om betonvlekken te voorkomen. Meer over de specificaties vindt u hier.


2. Kilz Decoratieve Beton Coating

KILZ decoratieve betoncoating, binnen/buiten, slipvast, bruin, 1 gallon

Een van de beste buiten beton verven met een zak-vriendelijke prijs is Kilz Decoratieve Beton Coating. Deze verf is vrij veelzijdig omdat het een beschermende laag biedt aan uw patio’s, garagevloeren, gemetselde muren, opritten en andere buitenprojecten, inclusief binnenoppervlakken.

Voor het aanbrengen van deze verf is een goede voorbereiding van het oppervlak vereist. Dit betekent dat u een vuil-/stof-/vetvrije vloer nodig heeft voordat u gaat schilderen. De verf is niet geschikt op verticale oppervlakken of gebieden met hydrostatische druk.

Deze buiten betonverf is verkrijgbaar in twee standaard kleuren – tan en grijs. Bekijk hun officiële website om meer te weten over de specificaties en het verfproces hier.


3. Drylok Betonvloer Verf

Betonvloer Latex Verf - Dover Grijs, 3.79 L

Drylok Concrete Floor Paint is een hoogwaardige betonverf en een van onze topkeuzes voor de beste buitenbetonverven. Dit uitzonderlijke product wordt zelf omschreven als een verf en primer in één die speciaal is geformuleerd voor gemetselde vloeren, zowel binnen als buiten, waardoor ze een schone, duurzame afwerking krijgen.

Deze beste buiten betonverf wordt geleverd met een antislip afwerking die perfect is voor nieuwe betonnen oppervlakken en eerder geschilderde. Het is handig om onvolkomenheden van een vorige verfbeurt te bedekken.

Dit is een ideale verf voor patio’s, garage vloeren, loopbruggen, wasruimten en kelder muren en vloeren. De unieke geconcentreerde formule maakt deze verf bestand tegen vervagen, afbladderen en barsten.

De verf biedt ook een uitstekende efficiëntie als je kunt dekken tot 500 vierkante meter per gallon verf. Meer informatie over de verf vindt u hier.


4. RTG Supply Co. Betonverf

RTG Betonvloer Verf

De RTG Supply Co. Concrete Paint is een geweldige, premium-kwaliteit product dat een speciale op water gebaseerde acryl formule die is gemaakt om uw garage vloeren en kelder vloeren te beschermen, en is perfect voor concrete toepassingen heeft. Deze beste buiten beton verf geeft uw betonnen oppervlakken een laag van bescherming met een lage glans en een gladde afwerking.

Deze cementverf is bestand tegen schuren, bandensporen, autovloeistoffen en de meeste huishoudelijke chemicaliën, waardoor het geschikte verf is voor garagevloeren en kelders waar dergelijke materialen waarschijnlijk gemorst zullen worden. Deze zelfaanzuigende verf vereist ook geen primer of applicator voor gebruik.

De RTG Supply Co. is een duurzame verf die vrij efficiënt is omdat hij tot 300 vierkante meter per gallon kan dekken. De verf heeft ook een kortere droogtijd, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. U kunt een enkele laag aanbrengen, maar twee lagen verf bieden meer bescherming.


5. Roestkogel Betonverf

Rust Bullet DuraGrade Concrete High-Performance gemakkelijk aan te brengen betoncoating in levendige kleuren voor garagevloeren, kelders, veranda, patio en meer - Gallon, Jet Black

De betonverf van Rust Bullet is een uitzonderlijk product dat u niet alleen een beschermende verflaag geeft, maar uw betonnen oppervlakken er ook geweldig uit laat zien. De verf biedt superieure bescherming tegen schokken, schuurmiddelen, verschillende weersomstandigheden zoals warme klimaten en UV-schade.

Een van de beste buiten beton verven, wordt gezegd dat het volledig uitgehard na ongeveer 72 uur van toepassing sinds de laatste laag verf die snel is in vergelijking met andere epoxy vloer verven. Het kan ook genezen bij temperaturen zo laag als 32 graden Fahrenheit.

De buitenverf biedt een uitstekende dekking bij 300 tot 400 vierkante meter per gallon. Het bedrijf beveelt ten minste twee verse lagen aan voor een duurzame en langdurige afwerking die lange tijd niet overgeschilderd hoeft te worden. Voor meer informatie over de toepassing, klik hier.


6. Diamond Hard Enamel Betonverf

Majic Paints 8-1500-2 Diamond Hard Acryl Enamel High Gloss Paint, 1- Quart, Gloss White

Hoewel het een van de minder bekende vermeldingen op onze lijst is, zorgt de betonverf van Diamond Hards toch voor een hoogwaardige alkydafwerking op ruwe en gladde oppervlakken en biedt het een goed uitziende professionele toepassing.

De verf heeft een speciale duurzame glanzende emailafwerking die uw oppervlakken beschermt tegen slijtage, roest, huishoudelijke chemicaliën en olievlekken. Het is geschikt voor zowel commerciële als huishoudelijke betonnen oppervlakken. Duurzaam en slijtvast, deze buitenverf blijft zitten en behoudt zijn afwerking, zelfs op plaatsen waar veel voetgangers komen.

Deze beste buiten betonverf biedt een vrij behoorlijke dekking van 250 vierkante meter per gallon.


7. INSL-X Sure Step

INSL-X SU031009A-01 Sure Step Acryl Antislipverf, 1 Gallon, Lichtgrijs

Last but certainly not least op deze lijst van de beste buitenbetonverven is de INSL-X Sure Step. Het Benjamin Moore-bedrijf levert een reeks effectieve coatings die duurzaam, veelzijdig en aantrekkelijk zijn.

Het merk biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige betonverven, maar een die opvalt is het Sure Step-assortiment. Deze verf voor beton wordt geleverd met een acryl anti-slip formule die uw oppervlakken voorziet van een duurzame coating en anti-slip afwerking.

Deze hoogwaardige verf heeft ook een uitstekend kleurbehoud zodat uw betonnen oppervlakken lang mooi blijven. Deze slijtvaste verf is bestand tegen waterschade door plaswater.

De verf heeft een snellere droogtijd met zijn unieke formule waardoor hij ook gemakkelijk aan te brengen is. Het kan worden gebruikt op zwaar belaste oppervlakken zoals trappen, looppaden, patio’s, betonnen veranda’s, garagevloeren en meer.


Hoe de beste buitenste betonverf te vinden

Betonverven zijn er in vele soorten en vormen. Om ervoor te zorgen dat u de beste exterieur beton verf, is het essentieel om te weten welk type te gebruiken voor uw project. In grote lijnen zijn er twee soorten betonverf:

1. Acryl Latex Verf

Dit is verf op waterbasis die snel mengt en uitsmeert. Het is perfect voor een verscheidenheid van metselwerk oppervlakken en buiten beton projecten. Het is ook relatief gemakkelijk te gebruiken voor beginners.

Acryl latexverven zijn echter misschien niet de meest duurzame optie, dus het is beter om ze te gebruiken voor oppervlakken met licht voetverkeer.

2. Epoxyverf

In tegenstelling tot acryl latexverven zijn epoxyverven veel duurzamer en gaan ze langer mee, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor buitenoppervlakken en oppervlakken met veel voetverkeer.

Dit type verf biedt water- en vlekbestendigheid waardoor uw oppervlakken langer schoon en mooi blijven.

Beton schilderen met de beste buitenbetonverf

De beste buitenste betonverf inpakken

Het kiezen van de beste exterieur betonverf is nooit gemakkelijk als je zo veel opties. Nu dat je meer weet over betonverf en wat te zoeken, kunt u de beste kiezen voor een aanstaande project om de best mogelijke resultaten te krijgen.

Als je een lekkage hebt of een oude verflaag moet verwijderen voordat je aan de slag gaat, kijk dan eens naar Hoe verwijder je verf van beton.

Bekijk onze Buitenschilderwerk pagina voor nog meer informatie over buitenschilderwerk, verf en producten.