Hoeveel kost het om een garagevloer te schilderen? (Ramingen )

Hoeveel kost het om een garagevloer te schilderen?

Het bedekken van uw garagevloer of betonvloer met een epoxy coating maakt het opruimen een droom.

Al die olielekken en koelvloeistoflekkages in uw autogarage zijn geen partij voor een sterke epoxyhars die meer dan 20 jaar meegaat als deze correct wordt aangebracht, en garagevloercoatings zijn tegenwoordig zo gemakkelijk te vinden, of het nu online is of bij uw lokale ijzerhandel / Home Depot.

Op het meest basale niveau zal het schilderen van uw garagevloer overal ~ $ 300 – $ 3.000 variëren, afhankelijk van of u het zelf schildert of een professional hoger.



Lees ook >> Hoe gebruik je epoxy? (Eenvoudige gids)

Gemiddelde kosten om een garagevloer te schilderen als je het zelf doet?

Laten we zeggen dat u uw garagevloer schildert die 30 voet lang en 30 voet breed (900 vierkante voet) is, en u gebruikt een tweedelige epoxykit die 500 vierkante voet beslaat (u koopt er twee).

Dat betekent dat je ~ $ 240 hebt betaald voor verf en dat je nog eens $ 50 hebt bespaard voor het voorbereiden van benodigdheden.

Dat betekent dat deze specifieke projectkosten oplopen tot ongeveer ~ $ 300 in verf en voorbereidingsmaterialen voor een verfbeurt van 900 vierkante voet.

Lees meer >> Hoeveel kost het om een garage (buitenkant) te schilderen?

Gemiddelde kosten om een garagevloer te schilderen als u een professioneel bedrijf inhuurt?

Volgens Home Advisor zijn de nationale gemiddelde kosten voor epoxyvloeren ongeveer $ 2.000, en we vinden dat een relatief nauwkeurige prijs voor zoiets als een garage voor twee auto’s.

We raden aan om het werk voor deze klus uit te besteden als je nog nooit een epoxy garagevloer hebt gedaan, maar hey, als je denkt dat je de klus zelf kunt klaren, doe het dan!

Hier zijn enkele redenen waarom u een professional voor de klus zou moeten inhuren:

Pro’s zijn verzekerd

U kunt een bevredigende afwerking garanderen zonder het gedoe van juridische problemen bij het inhuren van een professional

Aandacht voor detail

Professionele schilders geven u een betoncoating die mogelijk langer meegaat dan wanneer u de vloerafwerking zelf zou doen.

Bespaar tijd

De kans is groot dat je meer verdient dan de schilders op je dagtaak.

Dus waarom zou je ze het niet laten afhandelen terwijl ze achterover leunen en doen waar jij goed in bent?

Lees meer >> Hoeveel kost het om een motorkap te schilderen?

Hoe maak je een schatting van de kosten om een garagevloer te schilderen?

Kies uw verf

Er zijn tal van opties bij het kiezen van garagevloerverf, en de meest voorkomende optie is waarschijnlijk de 2-delige epoxy omdat deze het langst meegaat en supereenvoudig is om een dweil op te zetten.

We raden u aan om op Amazon te gaan zoeken naar iets als ‘garagevloerverf’ – dan kunt u beoordelingen lezen en uw verf naar keuze kopen.

Meten Vierkante meters

In het gedeelte Details vindt u dat elk blik een bepaald gebied in vierkante meters beslaat, dus u moet de ruimte meten die u probeert te schilderen en er rekening mee houden dat het tot 3-4 lagen kan duren om de verf correct in het oppervlak te laten afdichten.

Koop andere benodigde benodigdheden

Vergeet niet om rekening te houden met andere benodigdheden die je waarschijnlijk nodig hebt, zoals rollen, rolbakken, afplaktape, verlengstukken, schoonmaakmiddelen (zorg ervoor dat de vloer brandschoon is voordat je gaat schilderen) die een extra bedrag aan de klus toevoegen.

$ .20 – $ 5 kosten om per vierkante voet te schilderen?

Goedkoopste kosten / vierkante voet

Deze goedkopere 1-delige epoxy beslaat minimaal 300 vierkante voet op ruwe oppervlakken en kost momenteel ongeveer $ 32.

U wilt ten minste twee lagen om de klus te klaren, dus we zullen zeggen dat één blikje genoeg is om 150 vierkante voet van het eindproduct te bedekken.

$ 32 / 150 vierkante voet = slechts $ .20 per vierkante voet – nu is dat goedkoop.

Deze verf wordt eigenlijk aanbevolen op Amazon, maar weet gewoon dat het niet zo hard droogt of zo lang meegaat als een 2-delige epoxyklus.

Gewone kosten / vierkante voet

Of wat als we besluiten om deze 2-delige epoxy te gebruiken die tot 500 vierkante voet bedekt (je wilt twee of meer lagen) die ~ $ 140 kosten?

$ 140 / 250 vierkante voet = ~ $ .56 per vierkante voet. (of dubbel afhankelijk van het beton)

Zullen twee jassen het werk doen? Het zou kunnen, maar je moet waarschijnlijk ongeveer het dubbele van de verf kopen die je denkt nodig te hebben, vooral als je een poreus betonnen oppervlak schildert.

Er is niets erger dan midden in de klus zonder verf te komen te zitten.

We gaan door en zeggen dat we van plan zijn om ongeveer $ 1-2 per vierkante voet uit te geven voor een hoogwaardige epoxyverfklus voor het schilderen van garagevloeren.

We hopen dat deze kostengids heeft geholpen bij uw reis naar Paint uw betonnen vloer!

High-End kosten / vierkante voet

Als u het duurste product zou gebruiken voor het bedekken van uw betonplaat, zou het deze acryl latex tennisbaanverf zijn die ongeveer $ 180 / gallon kost en een oppervlakte van 100 vierkante voet beslaat.

Dit zouden de kosten zijn als we twee lagen op 100 vierkante voet (2 liter verf) aanbrachten

$ 360 / 100 vierkante voet = $ 3,60 per vierkante voet.

Kosten professionele installateur

Laten we zeggen dat u een paar verschillende biedingen van schildersbedrijven hebt gekregen voor uw garage voor twee auto’s (ongeveer 400 vierkante voet)

Nogmaals, na het rondkijken, krijgt u een redelijk bod van een gerenommeerd bedrijf voor $ 2000 om uw garage van 400 vierkante voet te schilderen.

$ 2000 / 400 vierkante voet = $ 5 per vierkante voet.

Lees meer >> Hoeveel kost het om een huis met 2 verdiepingen te schilderen?

Geschatte kosten van verf voor een garagevloer?

We gokken dat u overal vandaan zult uitgeven 100 dollar- $1000 op de verf voor uw garagevloer, afhankelijk van de grootte en het aantal lagen dat nodig is.

Om u te helpen, hebben we wat onderzoek gedaan op Amazon om u de beste kwaliteit garagevloercoating te vinden voor het minste geld. Dit is wat we hebben gevonden.

Epoxy garagevloer kosten / garagevloer coating kosten voor verven:

Kilz biedt een effen kleur 1-delige epoxy vloercoating die het werk doet voor de meest goedkope prijs die u zult vinden.

Rust-Oleum maakt een betaalbare 2-delige epoxy die 450-500 vierkante voet bedekt en uw garagevloer een glanzende afwerking geeft met decoratieve specificaties die op de verfbeurt worden gestrooid om vuil te verbergen.

2-delige epoxies zijn geweldig omdat ze verharders hebben die ervoor zorgen dat de verfklus jaren en jaren meegaat.

U kunt ook een op olie gebaseerd glazuur proberen dat is ontworpen voor het bedekken van betonnen oppervlakken.

Als u op websites zoals Amazon kijkt, vindt u enkele polyurethaancoatings voor uw garagevloer die geweldig zullen werken.

Misschien hebben olievlekken enkele gaten in uw garagevloer geëtst en wilt u het beton afdichten zonder de kleur te veranderen.

Dat is wanneer het gebruik van een betonsealer een geweldig idee is voor de klus.

Geschatte arbeidskosten voor een garagevloer?

De arbeidskosten zijn afhankelijk van het bedrijf / de klusjesman die u voor de klus inhuurt, dus u wilt op Google rondkijken voor de beste prijs en de beste kwaliteit.

Doe-het-zelf arbeid

Het is duidelijk dat het je niet al dat extra geld gaat kosten als je besluit om de garage zelf met een stevige epoxy te schilderen, maar het gaat je wel persoonlijke uren kosten.

Het kost u 5-20 uur totale arbeidstijd om een kit / verf op uw garagevloer aan te brengen.

Zorg ervoor dat u het weer en de verf controleert tijdens gematigde omstandigheden, want er is niets erger dan een mislukte epoxyklus!

Totale kosten Voor Pro Labor

De kosten van het verhuren van het werk variëren van staat tot staat, maar professionele schilders zullen overal van $ 25 – $ 100 per uur in rekening brengen voor hun diensten.

Zorg ervoor dat u online beoordelingen leest over het bedrijf dat u inhuurt voordat u ze voor de klus contracteert, en als u een klusjesman inhuurt, is het een slim idee om ervoor te zorgen dat hij / zij een licentie heeft en verzekerd is.

Hoe geld te besparen bij het schilderen van een garagevloer?

Krijg het zelf voor elkaar

Zelf de garagevloer schilderen is een goed idee; het enige waar je op moet letten is de temperatuur, want als je epoxies aanbrengt bij hogere temperaturen dan aanbevolen, kan het er mislukt uitzien.

Lees het etiket op uw epoxy kit naar keuze goed door om de beste doe-het-zelf resultaten te krijgen.

Verkoop uw overgebleven verf online / zoek naar overgebleven verf

Het internet is letterlijk je beste vriend bij het uitwerken van projecten voor woningverbetering.

Gebruik sites zoals uw lokale advertentiesectie, CraigsList, Facebook Marketplace, enz. om u te helpen overgebleven verf te vinden of te verkopen.

Vergeet niet om ons al uw vragen te stellen op onze Pro Paint Corner-site en bekijk enkele van onze aanbevolen verfbenodigdheden en gereedschappen.