Airless Verfspuit: Kopen of Huren?

Ik heb een lange post over de top commerciële airless sproeiers vandaag. Hier laat ik de logica zien van wanneer te huren, wanneer een airless verfspuit te kopen.

Mijn alles spuiten pagina (types, tips, accessoires, etc) staat allemaal op één plek.



Laten we een voorbeeld nemen dat geschikt is voor zowel de huiseigenaar als de aannemer.

Kostenvergelijking: Huren vs Owning een Airless verfspuit

Laten we het erover eens zijn dat voor veel commerciële en residentiële schilderklussen een paar jongens met een airless verfspuit kunnen gaan 4x zo snel als een stel schilders die elke jas zullen knippen en rollen. Dat geldt ook voor de maskering die ze moeten doen die de rollers niet doen.

Beide teams van schilders rekenen hetzelfde bedrag voor een interieurrenovatie, laten we zeggen vijfduizend.

De jongens met de airless verfspuit zullen er 20 duizend genereren in dezelfde tijd dat degenen zonder spuitmachine 3.000 dollar verdienen. Het spuitteam deed de plafonds, muren en trim en hoefde alleen bij te werken nadat de maskering was verwijderd.

Dus als het de spuitploeg 1 week kost en de traditionele bemanning 4 weken, de sproeier (die misschien 2-3 duizend kost zoals deze Graco 695 – controleer de prijs hier) betaalt zichzelf in een maand terug en vermenigvuldigt vervolgens het inkomen van de eigenaar elke maand daarna.

Huiseigenaar economie van het bezitten van een airless verfspuit

Het is anders als je het gewoon leuk vindt om het juiste gereedschap voor de klus te hebben. Als je om de paar jaar of zo een aantal kamers schildert, vlieg je er doorheen, maar je wilt niet te veel uitgeven aan je machine. Ik schreef een artikel over de beste airless verfspuit speciaal voor jou.

Mijn mening: koop nooit een gebruikte airless verfspuit. Waarom zou iemand verkopen? Gaan ze met pensioen? Misschien zou ik het dan overwegen, maar net als bij een gebruikte auto koop je de spuitproblemen van iemand anders. Wijsheid van de oude school!


Huren: Op welk moment bespaart het om een commerciële sproeier te kopen?

Meer wiskunde: Home Depot en de meeste verfwinkels huren u een airless verfspuit voor ongeveer 90 – 100 dollar per dag of ongeveer 500 per week, vóór belasting, als u geen schoonmaakkosten heeft.

Antwoord op de vraag

Dus als je het voor 2 dagen huurt, is dat hetzelfde als het kopen van de Graco Magnum X7 , (de meest populaire huiseigenaar machine, samen met de Magnum X5).

Dus als je spuit voor de kost zou je 9 keer kunnen huren, dat is alsof je de geweldige Graco 390 ProConnect koopt.

Hoe vaak ga je het gebruiken? Dat is de sleutel.

Andere kosten?

Elke verhuurwinkel is anders en de meest vergevingsgezinde zal je niet lastig vallen als er geen helder water naar buiten komt, maar sommigen doen dat wel. (Zie de huurprijs van Home Depot.)

Hoe dan ook, u moet de machine schoonmaken als u klaar bent, of u kunt nog eens 100 betalen voor de schoonmaakkosten. We hebben waarschijnlijk allemaal die discussie gehad over de vraag of het water dat uit de slang komt helder is of niet.

Bereken vervolgens belastingen en levering als u het niet ophaalt.


Mijn conclusie

Als u regelmatig meer dan een paar binnenkamers gaat schilderen, of een buitenkant groter dan een 1000-2000 ft²,

het is het waard. De wederverkoopkosten worden hier in deze rubriek op ebay weergegeven.

Voel je vrij om hieronder te reageren, ik probeer meteen te reageren.