Beste Kitpistool: De Echte Top Guns!

Kies een van mijn favoriete beste kitpistolen die hier worden vermeld en ga dan naar onze uitleg van gerelateerde onderwerpen:


Wil je niet meer lezen? Hier is mijn beste kitpistool (kwaliteit / prijs): COX Chilton “XT” (extra stuwkracht).


Topkeuzes korte samenvatting

Kenmerken van het beste kitpistoolIn twee woorden, gehard staal. Het “metaal” dat beweert staal te zijn in Chinees gereedschap buigt en raakt permanent vast als je ze laat vallen. Ze druppelen ook nadat je op de ontspanknop hebt geklikt en ze hebben twijfelachtige trigger-to-piston-verhoudingen (ook bekend als mechanisch voordeel).



Kwaliteit kitpistolen laat de druk op de zuigerzuigerzuiger volledig los en stop de stroom.

Belangrijkste kenmerken die u wilt in een goed kitpistool:
  • Zorg voor de juiste maat! De meeste geweren zijn voor alle standaard 10 tot 11 oz. buizen. De grote zijn voor veel grotere buizen (32 oz).
  • Stuwkrachtverhouding: hoeveel ‘goo’ er met één druk op het handvat uitkomt. Voor het verlijmen van vloeren etc wil je een hoge verhouding: veel materiaal, maar voor het schilderen geven we de voorkeur aan de standaard medium ratio: lekker stabiel. Een gladde zuigeras, (niet ingekerfd) is de sleutel.Kenmerken van een druppelloos kitpistool
  • Tuitsnijder: zo behulpzaam en de meesten hebben dit… zie video onderaan.
  • Afdichtingsstanstang: ergens in het geweer gestopt in goede kitpistolen. Het klapt gewoon uit, zodat u de afdichting in het mondstuk van de buis kunt doorboren. Houd het schoon!
  • Haak om op te hangen: handig bij ladders, riemen.
  • Duimdruk loslaten hendel/knop: de slechte zorgen ervoor dat je de haak aan het uiteinde van de zuiger draait. MISLUKKEN!!
Onze topkeuzes voor 3 budgetten:

Beste keuze Cox “2T” of “XT”

Het type kitpistool dat u aan uw kinderen nalaat: Het volledig stalen Cox gun is het beste hulpmiddel voor het geld. Dat is de “2T”. De “XT” is bovenaan deze pagina gekoppeld. We ontdekten op een bepaald moment in de jaren 80 dat kitpistolen uit Engeland de veruit het beste, en kostte niet veel meer. De beste kitpistoolperiode. De Cox is de bom.

Als je het woord ‘China’ in de beschrijving ziet, is het een vergissing. Ik schreef Cox en het is 100% Engels, mate.

Dit is de gune waar ik zo van hou.

Ik wil ermee trouwen. Sorry schat.

Low Budget, Aanbevolen en Big Job Electrics:

Beste Budget Gun

Topkeuze: Gemaakt in de VS, wat leuk is. Niet per se het beste kitpistool op de markt, maar zal je door je volgende paar banen helpen. Laat het niet vallen!


Professionele kitpistolen

Als je een pro bent, ga dan elektrisch. Prijzig, maar bespaart je hand als je een lange dag moet kiten. Zeer hoogwaardig kitpistool. Kijk of je het kunt huren als je één project doet.

Geweldig voor grote klussen: Een pneumatisch kitpistool gebruikt uw luchtcompressor: geweldig voor grote klussen.

Dubbele kamer kitpistool voor 2-delige epoxylijm.

Kwart grootte kwaliteit kitpistool (voor de 32 oz. grootte buizen): het type dat op bouwplaatsen wordt gebruikt voor het aanbrengen van VEEL materiaal.

Video: Kenmerken van hoogwaardige kitpistolen

(* = Affiliate links / Afbeeldingen van Amazon Product Advertising API)