21 gereedschapscadeaus die helemaal cool zijn

Ik heb gebruikt en we staan in voor de meeste van deze aanbevolen gereedschapscadeaus:

  • Geen dun plastic dat in een jaar breekt: alleen kwaliteitscadeaus voor gereedschap
  • Al deze geweldige cadeaus hebben gratis verzending
  • We proberen waar mogelijk gereedschapsgeschenken te vinden die in de VS of Canada zijn gemaakt
  • Ze hebben allemaal zeer hoge klanttevredenheidsscores overal op internet
  • Ik ben een gereedschap freak en dit zijn mijn persoonlijke favoriete gereedschapscadeaus

Bekijk mijn lijst met andere ideeën voor gereedschapscadeaus:


Heetste verkooptool dit jaar … Iets wat NOG NIEMAND heeft…

Koop geen budgettool: geloof me, het is het niet waard.

Twee voor 2 budgetten: budgetmerken houden het niet vol.



1. De laagst geprijsde (maar nog steeds fatsoenlijke kwaliteit) snijder is dit door Worx, (een zeer gerenommeerd bedrijf met hoofdkantoor in Charlotte, N.C.)

Bekijk de draadloze Worx nummer hier knip alles in de video onderaan dit bericht.

  • Geen extra’s om te kopen – wordt geleverd als een complete geschenkset: bekijk deze zeer coole tool hier
  • Zelfslijpend mes: geweldig idee, maar ik ben een beetje sceptisch
  • Ingebouwde oplaadbatterij (wordt geleverd met DC-snoer)

2. Een betere tool: duurder, maar het is kwaliteit.

Een topnaam in de bouw: Makita, made in Atlanta GA.

De 12 volt draadloze en wanneer een batterij leeg is, verwissel je deze en blijf je snijden. Een pro zou een extra batterij willen.


Geweldig gereedschap - magnetische polsband
Ja, dat is een pijpsleutel. Magnetische polsband is een geweldige gereedschapshelper.

Goed idee: magnetische polsband met sterke magneten: Mijn 3e hand. Magneten kunnen kleine hamers, plyers en waarschijnlijk zelfs je bier bevatten!

Degene die je op mijn pols ziet, is een oudere generatie, maar nog steeds sterk. Cadeaubon opslaan: je hebt een heel jaar de tijd om het terug te sturen. De foto hier is mijn oude model, maar de nieuwe die hieronder wordt gelinkt, is beter.

Geweldig voor als je partner niet kan helpen: gewoon te druk met online winkelen.

Klik hier om het nieuwste model van RAK te bekijken.


Digital Stud Finder / Wire Finder: Een persoonlijke favoriet: Grappen over dekhengstschrijvers schrijven zichzelf: Mijn oude baas deed het op zijn riemgesp (of borst enz.), En liet het piepen en zeggen: “Ja, dit werkt.” Niet echt grappig jongens.

Maar serieus, je bent een geweldige menigte.

  • Ziet dichtheidsveranderingen zo goed dat het randen van noppen laat zien: dat is heel nieuw
  • LCD toont stud en piepjes om aan te geven op het middelpunt: gewoon een geweldige upgrade van deze uitvinding
  • Door gipsplaat tot 1-inch: ongehoord
  • Ziet live AC-draden
  • 2 jaar garantie met 45 dagen geld-terug

Deze werken echt en elke professional heeft er een: van loodgieters tot schilders.

Bekijk het hier voor meer informatie en koop.

Coolste gereedschap - laser leveler
Coolste gereedschap – laser leveler

Laser Leveler: Ik kreeg een vroeg model laser leveler cadeau, en ik dacht oorspronkelijk “hoe stom”, maar het blijkt een van de handigste gadgets te zijn die ik in huis gebruik. Wanneer je kunst aan de muur geeft, kun je ze zelfs heel gemakkelijk krijgen.

Het nieuwe type heeft ook een loodlijnlaser en kan zelfs hoeken doen. Bekijk het werken op YouTube.

Staat bovenaan de lijst met coole gereedschapscadeaus.

Kijk en koop hier.


Mijn favoriete cadeau om te geven: Auto-Leveling Laser / Stud Finder

Dit maakt een perfect vlakke lijn met een laser aan de muur: dat is voor het ophangen van foto’s/kunst op hetzelfde niveau.

Het is ook een noppenzoeker: het vindt hout, metaal, noppen en levende aircodraden achter plaatwerk. Dit kreeg ik cadeau en ik haalde mijn schouders op. Maar nu gebruik ik het meerdere keren per jaar: het is echt een geweldige uitvinding tegen een zeer verrassende prijs.


Digitale Vernier Remklauw met LCD-scherm: Niet alleen cool kijken op je peg-board. Ik gebruik de remklauw van mijn grootvader om de hele tijd nauwkeurige metingen te krijgen. Deze is van staal en heeft een digitale uitlezing. Opa had zich nooit digitaal kunnen voorstellen! Duizend goede recensies kunnen niet verkeerd zijn over deze nieuwerwetse digitale stijl. Hmm. Kinderen vandaag. Klik hier om naar de tool te gaan.

Universele socket tool


Coole tool Organizers, groot en klein: Voor kleine noodzakelijke dingen en een voor handgereedschap (de 5-gallon bucket getoond is niet inbegrepen). Ik kan niet zonder beide werken. De bucket-hand tool organizer is hier.

Even nuttig is dit een DeWalt-koffer die werkt binnen een systeem van klikbare stellingkisten die allemaal op de steekwagen kunnen worden gemonteerd om het systeem compleet te maken. Ik heb overal gezocht naar zoiets als dit, maar er is geen andere concurrent.

Doorzichtig deksel: geweldig idee. En de prijs is niet gek. Leuk gedaan DeWalt. Vind het hier en bekijk het stellingsysteem in de gerelateerde producten.


Multi-Angle Meting Liniaal: Template Tool &Hoek Finder: Ik heb vorig jaar een hoekzoeker gekocht: mijn veranda had ondersteuning nodig die zowel in een vreemde hoek als in een vreemde hoek zou staan. Deze nieuwere versie wordt geleverd met een hardshell case. Dus dit is degene die je moet krijgen. Zorg ervoor dat je metaal koopt: plastic snijdt de mosterd niet.

Gemaakt in de VS. Genieten.

Kijk en koop hier.


Gewaxt Canvas Gereedschapsschort: Bovenaan mijn cool tool verlanglijstje voor iedereen die dit leest:

Zoals Marlon Brando zei: “Een man zonder een canvas gereedschapsschort kan nooit echt een man zijn”. Een geweldig cadeau voor een timmerman of klusjesman of klusjesvrouw. Kijk en koop hier.

Ik liet een hint vallen dat ik dit als cadeau wilde. Presto:

Brad (de schilder) bevestigt een deur. Hou van mijn schort. Bedankt familie!

De allerbeste Digitaal soldeerstation: Voor iedereen die iets opnieuw moet bedraden, wordt deze soldeerbout erg heet, in tegenstelling tot de zwakkere modellen.

Hakko is een gerespecteerde maker van elektronische benodigdheden die soldeerbouten maken sinds 1958, en allemaal gemaakt in de VS. Sommige verkopers verkopen knock-offsdus Ik heb geverifieerd via hakko klantenservice dat deze verkoper legitiem is. Dit geldt ook voor het volgende item als je een gereedschapscadeau wilt.

Er zijn minder dure, maar ze gaan niet mee zoals Hakko.


Helpende handen uit de derde hand. Zo handig en handig. De clips draaien en de armen hebben een magnetische basis zodat je ze kunt verplaatsen. Het is ook geweldig om montagehandleidingen open te houden terwijl u ernaar verwijst. Kijk en koop hier.


Dremel Roterend Gereedschap: Geweldig klein hulpmiddel en een leuk cadeau om te geven. Leuk om mee te werken ook.

Er zijn vele, vele andere hulpstukken die u kunt krijgen voor deze tool voor allerlei speciale toepassingen.

Ik raad ten zeerste aan om de flex shaft-bevestiging op dezelfde pagina toe te voegen. Dit is het gereedschap voor kleine, krappe plekken en het flexgereedschap is gewoon geweldig.

Een van mijn favoriete cadeaus om te geven, en om uit te lenen aan vrienden.


Werklampen: Vroeger gebruikten we halogeen werklampen: heel fel, maar wel heel warm. Op een koude dag is het fijn om in de hitte van halogeenlicht te zijn (totdat je het stoot en verbrandt, het ding omver gooit, de dure lamp breekt).

Tegenwoordig gebruiken we de duurzamere LED-werklampen. Ik hou van dit licht, een van de beste gereedschapscadeaus die ik ooit heb gekregen. Misschien geeft u de voorkeur aan een oplaadbare batterij.

Beide typen staan op dezelfde pagina, het bedrade model of de oplaadbare (Li) batterij-aangedreven versie.

De draadloze is minder helder, maar kan ook worden opgeladen met een USB- of autolader: een zeer goed doordacht cadeau.

De batterijversie heeft een rood/blauwe flitser voor noodgevallen en verschillende lichtniveaus.


Vind goud, Jerry! Goud!

Erg prijzig, maar er zijn budgetopties.

Garrett Metaaldetector: de beste maker in metaaldetectors sinds 1964.

  • Garrett ziet dieper dan andere merken
  • Does niet gebruiken de langzamere Bluetooth
  • Z-Lynk systeem dat hier wordt gebruikt, is veel sneller, zelfs in sterk gemineraliseerde grond / water zoals zoutstranden.

De draadloze hoofdtelefoon krijgt een pieptoon wanneer de detector goud, messing, enz. vindt en de subtiele signalen (zwakke doelen) worden versterkt. Batterijen inbegrepen.

De volledige set staat op deze pagina, maar afhankelijk van je budget voor een cadeau, kun je op deze pagina beginnen en gewoon naar degene of degenen navigeren die je wilt.

De handheld (oranje) Pinpointer detector is voor onderwater indien nodig, maar kan overal worden gebruikt. Het probleem hiermee is dat je op je knieën moet zitten en voorovergebogen moet zitten om het oppervlak te scannen.

Draadloze pistolen voor twee budgetten:

Plus ik heb een post gewijd aan alleen schroefpistolen, met snoer en niet, en alle belangrijke accessoires.


De ultieme accuboormachine: kijk niet naar de prijs!

Hitachi (nu Metabo geheten) heeft een nieuw accuboorsysteem met een borstelloze motor en compacte kop. De grotere 1/2-inch klauwplaat neemt elke schacht in elke gereedschapskist.

De LTX-3 wordt geleverd met twee 18 volt lithium-ion batterijen die alle stroom geven die iedereen echt nodig heeft. Werkt op 3 snelheden en heeft automatische oververhittingsbeveiliging. Slechts 11 lbs, het heeft een hoge koppelinstelling voor snel boren.

Ik liefde de riemhaak: eindelijk denkt er iemand aan in Duitsland. We zijn blij dat de Japanners Hitachi hebben terugverkocht naar zijn geboorteplaats. De naam Metabo komt trouwens van ‘metaalboren’, de naam voor de originele Duitse boren.

Een ongehoorde garantie van 3 jaar op de accu’s: wauw. Ze hebben een extreem lange looptijd en levensduur en een indicator van de laadstatus van de batterij. Zo gaaf.

Gewoon de beste accuboormachine op de markt.


Laag budget? Krijg een geweldig hulpmiddel voor het geld (de mijne is echt oud en ik gebruik het de hele tijd) – Kijk en koop hier. Black en Decker hebben echt veel kracht in zo’n klein hulpmiddel gestopt.

Ik had er snel een nodig voor een klus, dus ik kwam bij Home Depot en het was goedkoop. Ik heb het nog steeds na bijna een decennium van minstens wekelijks gebruik. Moeilijk gebruik.

Wat een leuke verrassing was het.

Update: Ik heb dit nu al meer dan 10 jaar. Nog steeds sterk. Amazon heeft ook enkele opties toegevoegd. Aardig.


Compacte cirkelzaag: Je hebt stroom nodig voor dit soort gereedschap, zodat de off-brands het niet snijden. WORX-zaag is groot genoeg om een 2×4 te snijden zonder deze om te draaien.

Dit is de beste van de 4,5-inch zagen die er vandaag zijn. Heeft een garantie van 3 jaar. Aardig.

Deze komen ZO goed van pas. Wat een geweldig idee had iemand om deze draagbaar te maken.


Safety Tool geschenken laten zien dat je echt om je geeft. Wij oudere werknemers nemen geen risico’s meer met onze gezondheid en veiligheid zoals we dat in onze jeugd deden.
De volgende paar items in onze lijst met cadeaus voor beste gereedschap beschermen uw handen, ogen, oren en longen.

Ironclad Werkhandschoenen voor algemeen nut: Bijna perfecte recensies. Ironclad vindt een balans tussen kosten en een lange levensduur.

Machinewasbaar. Zes maten waaronder XS voor dames en kinderen.

Gewatteerde handpalm en rubberachtige knokkelbekleding.

Zonder twijfel de beste waarde in een werkhandschoen. De handpalmen zijn alleen versterkt met leer waar ze het meest dragen, wat meer bewegingsvrijheid biedt.

Maatvoering: groot past me goed en ik ben 6’1″. Ik geef echter de voorkeur aan X-Large voor comfort en snelle verwijdering door schudden.

Kijk en koop werkhandschoenen getoond: maar er zijn ook veel variaties om uit te kiezen.


Drink zuiver water, leef langer.

Tegenwoordig weten we niet meer zeker wat er in ons kraanwater komt. Omgekeerde osmose is de – en – enige manier om elke mogelijke hoeveelheid toxine te verwijderen. Ontworpen voor een debiet dat twee keer zo snel is als andere RO-systemen en zeer eenvoudige filterwissels (geen gereedschap nodig).

Home Master TMHP is de beste van de tien under-sink modellen die Home Master maakt. Ze bieden luxe of standaard pakketten met eerlijke prijzen. Verrassend genoeg, van laagste tot hoogste capaciteit, variëren de prijzen niet zo veel.

We vonden deze leuk omdat het mineraalwater van de tap levert: de sleutel voor het vervangen van de mineralen die we hebben gekozen bij het drinken van gefilterd water.

Je moet weten dat andere filters die alleen mineralen verwijderen, veroorzaken de verzwakking van de botten omdat de botten de mineralen afgeven aan de andere delen van het lichaam… Zo wordt mij verteld.

Download een PDF van de 16 pagina’s tellende bevindingen hierover.

De TMHP-L is de ‘geladen’ versie voor 25% meer kosten krijg je een zoutafstotingsmembraan, koelkastaansluiting en geborsteld nikkel kraantje.

Filters gaan een jaar mee of bijna 4.000 gallons.

Leuk om vanaf het begin extra filers te hebben.

Gemaakt in de VS.
Het toestel heeft 5 jaar garantie.


Gehoorbescherming Oorkappen: Zeer belangrijk wanneer u met elektrische zagen etc. werkt.

gehoorbescherming. Dit 3M product is echt van hoge kwaliteit en niet zo duur. Vertel de oren van je vriend wat mijn arts me vertelde: als je wilt kunnen horen als je ouder bent, bescherm dan nu je oren.

Beoordeling op dit item: duizenden 5 sterren. Wauw. Geweldige prijs ook. Ik neem er 2.

Oorkappen met schroefpistool - cool gereedschap voor vader
Oorkappen met schroefpistool? Duidelijk alleen voor de verkoop, maar beide zijn coole tools voor papa

Gezichtsscherm: Ik kocht deze toen ik mijn kettingzaag kreeg, maar nu geef ik er de voorkeur aan om mijn ogen te beschermen elke keer dat ik een krachtige zaag / gereedschap gebruik. Ook geweldig voor het spuiten van verf.

Dit zit het beste op je hoofd als je ook een pet draagt. Het heeft een verstelbare band aan de binnenkant.

Het is van zeer hoge kwaliteit.


Ademhalingsapparaat: Het masker en de filters komen apart, maar dat is maar goed ook. Met mijn 3M zie je hier, kan ik een papieren filter (HEPA) over het chemische filter toevoegen om de duurdere lagere langer mee te laten gaan. U kunt ook alleen het papier of alleen de chemische filters gebruiken.

De 6200 is het middelgrote masker en wordt getoond (en hier gekoppeld). Maar je kunt ook klein of groot worden voor elke andere hoofdmaat op diezelfde pagina.

Als dit nieuw voor je is, koop dan de filterkit met de clip om op het buitenfilter te houden, enz. Het is een zeer goed startsysteem voor de meeste giftige chemicaliën.

Bekijk dan mijn volledige bericht over mondmaskers en de verscheidenheid aan filters die ermee werken.

Dit is een geschenk van liefde en niet duur.

Honda Low Noise Draagbare Power Station: Maakt wisselstroom overal mogelijk vanaf een lithiumbatterij en is vrijwel ruisvrij.  Werkt met krachtig gereedschap. Totaal 2200 watt, en volledig veilig voor computers (genereert pure sinusgolf).

  • Heeft een eigen koolmonoxidemelder
  • Controleren via Bluetooth op uw telefoon-app (Apple en Google)

Geweldig voor (rustig) kamperen of voor black-outs. Prijzig, maar wat een geweldig cadeau.


Werktafel en zaagpaard met snelle klemmen: Vouwt op tot slechts 5 inch dik voor zowel opslag als transport en biedt plaats aan maximaal 300 lbs. De klemmen op rails zijn vooral handig voor het vasthouden van objecten voor schilderen, zagen.

Het is stevig, maar dat komt op de afweging van gewicht: het is 30 lbs, dus een beetje zwaar. Maar ik zie dit als een goede zaak.

Dit is eigenlijk de geüpgradede Workmate die begin jaren ’70 uitkwam: veel verbeterd. Bedankt, WORX.

Werktabel met gereedschappen


Multi-Use Ladder: Deze is een zeer goede merknaam, Little Giant, en het is een uitschuifladder en een zeer stabiele trapladder in verschillende configuraties.

Geschikt voor 300 lbs. Ik heb altijd de 300 lb. rating gekocht, ook al weeg ik 2/3 daarvan voor de extra stabiliteit.

Kijk maar eens naar de foto’s op de productpagina: echt geweldig.

Ik raadde veel verschillende ladders aan in mijn post, alleen op ladders.

Multi-use ladder met één configuratie
Multi-Use ladder met één configuratie

Gemaakt in de VS Reciprozaag: De beste gereedschapsuitvinding in de afgelopen 50 jaar. Houten messen of met een metalen blad, het is een ijzerzaag die uit de hemel is gestuurd. Waarom heb ik daar niet aan gedacht?

Ik raad niet aan om draadloos te werken als het gaat om elektrisch gereedschap voor grote klusjes. Zeg maar’.

Je kunt elke reciprozaag een “Sawzall” noemen… maar dat is een handelsmerk van Milwaukee, gewoon f.y.i.

Ik geef de voorkeur aan made in USA tools.

Wordt geleverd met een ruime behuizing die leuk is voor verlengsnoeren, enz.

Pak hier de traditionele (grotere).

Het nieuwe model (kleiner, duurder) is er.

Je kunt messen kopen op de pagina van een van beide.

Je zult het geweldig vinden om het te gebruiken met metalen messen: een elektrische ijzerzaag. Zo gaaf.


Dit is het meest gegeven gereedschapscadeau op internet: als de ontvanger er al een of twee heeft, maak je geen zorgen. Meer is beter.

Enorme kracht.

Een levenslange set. Genieten. Kijk en koop hier.

Wat ze je niet vertellen, is over de coole accessoires en gadgets die bij een schroefpistool horen. In mijn post net over de enorme wereld van het schroefpistool, zie je veel dingen en ik heb mijn eigen tip-holder uitvinding toegevoegd: patent aangevraagd. Niet.


MEER:

Tot slot, als uw geschenk voor iemand is die veel schildert etc rond het huis, zouden ze een aantal van de kwaliteitsgereedschappen op onze hoofdlijst echt waarderen.

Cool handgereedschap
Cool ouderwets handgereedschap

Hier is mijn manier om de levensduur van een werkhandschoen te verlengen … en laten we daaronder eens kijken naar een laatste tool, soort van.

Over kettingzagen gesproken, ik wilde altijd al houthakker worden. Springend van boom naar boom… de geur van vers gekapt hout… Net als mijn lieve Papa. Mooi verenkleed.