Beste verfrollerhoes vereenvoudigd (+ geheime opruimsnelkoppelingen)

Wil je een compleet systeem (met frame), zie dan ons bericht over de beste verfrolleropstelling (met het frame of de kooi). Dit bericht hier bespreekt de roller cover.

De beste verfrollerhoes:

  1. Welke oppervlakken ga ik schilderen?
  2. Geef ik om het stippelige uiterlijk van de gedroogde verf?

Ook hieronder de stap-voor-stap ‘how-to’ en deze 2 belangrijke tips:



  1. Wat is backrolling—(slaat verf op)
  2. Waarom we rollen voor de snede – (bespaart tijd)

Belangrijkste tip: De beste verfrollerhoes bespaart u geld en tijd.

Als je gewoon de bottom line hier bovenaan wilt, is het beste product de Purdy Roadrunner, vanwege zijn lange levensduur (de poly) en het vermogen om verf (de wol) vast te houden, het is een geweldige deal. Dit is absoluut de beste verfrollerhoes voor binnen en buiten.

Bijna alle gereedschappen die we gebruiken om verf aan te brengen, zijn gemaakt door de uitstekende merken Wooster of Purdy-Rock and Roll.

Hier is de grootste tip die ik kan geven:

Een hogere kwaliteit kost eigenlijk minder: Verf lost de lijm op in ‘low-end’ roldeksels waardoor de vezels afstoten. Dit resulteert in een muur met fuzz erin. Ick. De beste verfrollerhoezen zijn geweven, niet verlijmd naar de plastic cilinder in de kern.

Wil je de hele set-up zien? Dit is wat we aanbevelen voor het beste verfrollersysteem (rollerframe, paal en accessoires).

Waar het op neer komt: niets wat we gebruiken kost zoveel meer dan de ‘budget’ all-in-one kits die verfwinkels proberen te verkopen. Die rollen werpen pluisjes af en slepen je naar beneden! Een zeldzame uitzondering is de Purdy roller/brush/pan kit. Het is geweldig.

Woonkamer geschilderd met pro paint roller coverAlle hier getoonde hoezen werken voor olie- en latexverven.

Mijn beste tool: de 50/50 – Wol / Poly-mix hierboven weergegeven. Waarom?


Zonder twijfel is de 50-5 de beste verfrollerhoes voor het schilderen van bijna alles. We gebruiken de 50/50 bijna uitsluitend omdat ik waarde wil. Het polyester geeft een lange levensduur en de wol houdt een grote hoeveelheid verf vast: minder tijd om te dompelen.

  • Zoals ik hierboven al zei, de beste product is de Purdy Roadrunner vanwege zijn lange levensduur en snelheid, het is een geweldige deal. Dit is absoluut de beste verfrollerhoes voor binnen- en buitenbasis muur- en sierschilderen. Ja, trim: we gebruiken de roller om aan te brengen en de kwast om de verf op alle trim te ’tippen’. Lees hierover het artikel.

Runner-up: Alleen wol.
Bevat een grote hoeveelheid verf, maar gaat niet zo lang mee als het type gemengd met polyester.

Eervolle vermelding: Alleen polyester.
Grote levensduur, maar houdt niet veel verf vast. Makkelijk schoon te maken.

Schuim: net als kussenschuim en laat een zeer gladde finish achter. Echt alleen voor deuren, bekleding, sommige vloeren.

Mohair: Oude school. Angora gemengd met polyester: laat een zeer gladde afwerking en een kort verfrollersdutje achter. Geweldig voor email, vernissen, urethanen en epoxies, maar de bovenstaande rollen werken ook voor deze.


Wat is een verfrollersdutje? Het is het absorberende materiaal:

Compositie (hierboven) en lengte zijn alles wat je moet weten.

Pro’s gebruiken de 1-inch (of langer) bijna altijd: de stippel is aangenaam genoeg en lang dutje houdt veel verf vast. Ga hiermee of 1/2-inch of 3/4 tenzij je een reden hebt om dat niet te doen.

Kortere verfrollerdutjes—Houdt minder verf vast, maar maakt meer gladde oppervlakken, meer uniforme stippel in latex muren. Sommige klanten geven om de stippelmarkeringen van de rolbladeren. Hmm. Oké klant.

Opmerkingen:
Gladdere oppervlakken kunnen er te stippelig uitzien met een lang dutje, dus zoals John Travolta zegt, Get Shorty. Leuke video pauze. Ah.

Langere verfrollerdutjes—Houdt meer verf vast, ruwere oppervlakken, stippel is meer als een vodmerk.

Tip voor ruwe oppervlakken: ze vereisen een lang dutje dat je in de scheuren kunt duwen (krijg hiervoor geen goedkoop rolframe (ook bekend als kooi) – ze klikken er precies in twee.


Het kiezen van een verfroller dutje lengte:

1/4 – en 3/16 – inch dutje voor gladde of fijne oppervlakken, zoals deuren en sierlijsten (ja, halfglans)

3/8 – inch dutje voor gladde wanden en plafonds (zie ons bericht over de beste plafondverven)

1/2 – inch dutje voor de meeste muren en medium ruwe oppervlakken

3/4 – inch dutten voor ruwe oppervlakken, zoals getextureerde wanden en plafonds

1- tot 1,5 – inch dutje: Voor ruwe oppervlakken zoals stucwerk of een zwaar getextureerd plafond en beton

Hoewel het bovenstaande klopt, gebruiken we nog steeds 3/4 of 1 “in appartementen en huizen: het is een ruwere stippelmarkering, maar we kunnen sneller gaan en een betere prijs geven aan de klanten.

Standaard 9-inch. 99% van de tijd gebruikt.

Onder deze sectie vereenvoudigen we de vele opties. ( Canadees? Lees dit. )

Grote jongen in het blok: de 18-inch pro. Het is heel zwaar, maar heel erg snel. Vroeger hadden we teams van 2 jongens, die elk 2 appartementen PER DAG deden. Bij 3 tot 4 honderd per stuk… reken maar uit.

De 18 is eigenlijk alleen voor profs, maar als je veel schilderkunst op komst hebt, ga er dan voor. Praat over het schilderen van een muur met een roller!

Je hebt deze speciale brede bak nodig en hier is het Purdy 18-inch rolframe. Natuurlijk schopt de rollercovers kont.


Mini Roller Covers; Hier is een goede purdy mini roller die erg lang en smal is. De mini is goed voor achter toilet etc, en standaard cilindermaat slechts 3 of 4-inch goed voor trim, kleine projecten.


Getextureerde wandrolafdekkingen


1- Gipsplaat textuur roller: Getextureerde muren zijn akoestisch aangenamer (rustig), maar duur om professioneel te hebben gedaan. Een pro laadt verdunde ‘modder’ in een sproeier (een apparaat met een grote trechter) en spuit bolletjes op ongespoten gipsplaten voordat hij wordt geprimed. (Je kunt patronen hebben en dit zelfs in een blikje kopen!) Er is een betere manier: ik heb het nog nooit geprobeerd, maar deze man lijkt te weten wat hij doet. De textuur roller cover die je nodig hebt is hier. Succes! Laat me weten hoe het gaat!

Deze roller laat een patroon achter dat Boomschors wordt genoemd – erg mooi. Kies ook uit:

  • Goop
  • Kerstster
  • Kraaienpoot
  • Serengeti
  • MandjeWeave

2- Verfpatroon roller: Dit is een rollerproduct nieuwe stijl en het kan ontwerpen voor u maken, maar zorg ervoor dat u hier lang mee wilt leven! Het lijkt veel op behang: gewoon makkelijker en leuker om aan te brengen. Hier zijn enkele producten om naar te kijken. Elke pagina toont een voorbeeld van een geschilderd resultaat. Deze video toont (start om 4:00 uur) de roller die werkt.

Opmerkingen:
Mijn aanbeveling voor patronen: zelfs de speciale rolhoes zal niet doen wat een gespecialiseerde schilder voor u kan doen. Pro’s gebruiken doek, sponzen etc: het zijn echte kunstenaars. Ze laten verf op marmer lijken.


3- Doe wat de profs doen voor ongeveer 35 dollar

Landladies en lords opgelet: red je in elkaar geslagen muren met textuur. Je hebt de grote machine niet nodig: dit is een alles-in-één unit: elektromotor zuigt de lucht aan die je nodig hebt. Briljant idee. Heeft 3 tips voor de belangrijkste textuurtypen die je ziet.  Bekijk de video op de productpagina. Deze heb ik op mijn verlanglijstje gezet. Als je wilt doen wat de grote jongens doen, zoek dan op mijn site naar sproeiers: een wereld van plezier.


Tot slot nog een oneervolle vermelding:

Schilderpads: niet aanbevolen
Opmerkingen:
Een manier om randen te ‘borstelen’. Dit lijkt in niets op de beste rolhoezen en penselen: maar dit houdt weinig verf vast, brengt niet gelijkmatig aan (behalve op tv). Als je het echt wilt proberen, is hier het beste van de partij.


Een kwaliteitsverfroller reinigen met een spinner
Een kwaliteitsverfroller reinigen met een spinner

(Lees ons volledige bericht Hoe verfrollers schoon te maken)

“Opruimen is een sleur”…Niet!

  • Om het roldeksel van het rolframe te verwijderen, kunt u op de rand van een emmer slaan (bedek het met een grote doek: het spettert). Doe dit voordat het kan drogen en lijm het verfrollerdeksel op het frame.
  • Nadat je* het grootste deel van de verf uit je roller hebt geperst (gebruik je 3e hands gereedschap), week je je latexroller een nacht in een grote emmer water. Hierdoor valt de resterende verf naar de bodem.
  • Gooi ’s ochtends het water weg en herhaal. Nadat je het meeste op deze manier hebt gekregen, knijp je gewoon met je handen onder water. Het wordt vanzelf schoon… kost wel tijd.
  • Je hoeft maar zo’n 95% van de verf eruit te krijgen en een kwalitatief goede verfrollerhoes zal nog lang meegaan. (Niet waar voor oliën).
  • Een hoogwaardige verfrollerhoes heeft een kunststof kern en zal niet worden geschaad door te weken. Ik heb wekenlang zonder problemen de beste verfroller geweekt.
  • Kijk hoe ik een spinner gebruik en haal het over met. (Als je er zin in hebt, koop die spinner dan hier.)
  • Ze zeggen dat je zeep nodig hebt. Nee. Zeep is niet echt nodig (behalve wat kleverig rood en geel pigment), maar warm water versnelt het proces wel. De beste rolhoezen kunnen echt terugveren.

Dit reinigingsgereedschap is een roller squeegee tool en borstelkam. Deze bewaar ik bij mijn garage gootsteen: erg handig. De borstelkam aan de andere rand is voor NADAT je je borstel hebt schoongemaakt: kam ze direct om als nieuw te drogen. (p.s. weinig bekende tip: je hebt geen zeep nodig, maar een beetje haarconditioner op je borstel geeft een lang leven).

Verf op oliebasis gebruiken? We maken een roller bijna nooit schoon met verf op oliebasis. We hebben ONCE UPON A TIME gedaan, maar het is gewoon een te lang proces en wanneer een ‘schoon’ roldeksel droogt, heeft het nog steeds olie en blijft het knapperig. Gelukkig behoren verven op oliebasis bijna tot het verleden. Wanneer we olie moeten rollen, selecteren we een oude, opgebruikte wol / poly roller cover en gooien het weg. RIP, Krusty de Clown.

Slechts één mo ’time: Zelfs als u niet van plan bent om deze gereedschappen opnieuw te gebruiken, koop dan de beste verfrollerhoes op de markt. Bespaar geld.

Vraag me alles. Geen account nodig om hieronder te reageren!