17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren

Soms heeft elk huis een nieuwe pop van kleur nodig. Of je nu hoopt je muren te schilderen of een meubelstuk te versieren, moderne verfkleuren zijn enkele van de beste manieren om je huis een geheel nieuwe look te geven. Deze kleuren zijn niet te flitsend, maar ook niet te eenvoudig: ze zijn perfect voor in huis.

Modern appartement interieur

Hieronder hebben we 17 van onze favoriete moderne verfkleuren vermeld die er geweldig uitzien in uw huis, geschilderd op uw meubels of zelfs op de muren van uw gastenbadkamer. Het maakt niet uit hoe u deze moderne verftinten gebruikt, we beloven dat ze het uiterlijk van uw huis tienvoudig zullen verbeteren.

Moderne verfkleuren: grijs interieur

1. Mosterd

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 6917 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 70



Mosterdgeel is een hoofdbestanddeel geworden binnen moderne kleurenpallets. Deze warme gele tint is niet te helder of te donker, waardoor stemmingen worden gestimuleerd en de zon wordt weerspiegeld op manieren die de meeste kleuren niet kunnen. Prestige Paints heeft een prachtige mosterdverfkleur die het uiterlijk van elke kamer waaraan het werd toegevoegd zou verbeteren. Als je je moderne kant probeert te laten zien, is deze gele kleur degene die het moet doen.

2. Olijfgroen

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 7117 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 72

Prachtig geschilderd op muren, meubels of zelfs uw keukenkasten, olijfgroene verfkleuren omvatten moderniteit tot een T. Deze donkergroene tint groen is niet overdreven ambitieus, maar het voegt nog steeds een vleugje kleur toe dat licht in elke kamer brengt. Vooral in een huis vol planten en warmte zijn olijfgroene tinten perfecte combinaties. Glidden’s All About Olive verfkleur is absoluut onze favoriet.

3. Tin

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 7317 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 74

Elk huis heeft een neutrale tint nodig, maar dat betekent niet dat de neutrale tint saai moet zijn. Tin is een prachtige moderne verfkleur die beige met grijs mengt op de meest naadloze manier mogelijk. Verrassend helder wanneer geschilderd op de muur, tinnen verf kleuren combineren prachtig met bijna alle andere moderne tinten. RECOLOR draagt een tinnen muurverf die elk huis in een modernistisch paradijs zou transformeren.

4. Boerderij Rood

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 7517 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 76

We kunnen allemaal wel eens een knalrood accent in huis gebruiken. Rust-Oleum’s Farmhouse Red muurverfkleur is een prachtig dieprood dat perfect past binnen ons moderne kleurenpalet. Ultra-mat en one-coat dekking, deze verf is een snelle, gemakkelijke optie voor een prachtig vleugje moderniteit.

5. Oceaan Blauw

17 moderne verfkleuren om je Hom te versierene 7717 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 78

Niet zo donker als zwart, maar lang niet te helder en afleidend, oceaanblauwe tinten zijn de ideale aanvulling op uw moderne verfkleurenpalet. Oceaanblauw gaat prachtig op zichzelf, maar in combinatie met andere, helderdere kleuren, knalt deze tint blauw als geen ander blauw tinten. Niet-traditioneel, het hebben van deze donkerblauwe kleur op je muur zal voelen alsof je in een droom leeft – recht in je eigen huis. De Coastal Blue verf van Rust-Oleum laat dit feilloos zien.

6. Zand

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 7917 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 80

Een perfect contrast met een helder wit of andere levendige verftinten, zandige verfkleuren zijn een geweldige tint in elk huis dat een vleugje moderniteit wil toevoegen.

Zandtinten zijn super lichtbruin met lichte tinten oranje wanneer de zon precies op de juiste punten inslaat.

Als hoofdkleur of als accent is deze moderne bruintint ideaal voor iemand die op zoek is naar een minder traditionele neutrale tint. Glidden’s Cheddar Biscuit verfkleur lijkt erg op deze zandkleur die we beschrijven.

7. Intercoastal Grijs

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 8117 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 82

Niets zegt modern’ als grijsblauwe verfkleuren. Prestige Paint’s Intercoastal Gray verf is een perfecte grijstint die, wanneer het wordt geraakt door het licht, prachtige tinten blauw weerspiegelt die elke kamer warmte en elegantie geven.

Of je er nu voor kiest om deze kleur toe te voegen aan een muur of je keukenkastjes, met zo’n moderne verfkleur laten al je gasten weten waar je over gaat.

8. Salie Groen

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 8317 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 84

Het hebben van saliegroene muren helpt je om je rechtstreeks te verbinden met Moeder Natuur zelf. In combinatie met crèmes en grijstinten wordt deze lichtgroene kleur de droom van een modernist.

Op muren, saliegroene verfkleuren weken in zonlicht en helpen uw kamer groter en gastvrijer dan ooit te voelen. Zelfs als een accentkleur weerspiegelen lichtgroentinten tonen van moderniteit en klasse die elk huis of slaapkamer opfleuren. Glidden’s lichtgroene tint Harmonieus doet dit perfect.

9. Espresso

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 8517 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 86

Donkere chocoladebruinen zijn enkele van de meest populaire tinten in de verfwereld op dit moment. In combinatie met lichtere kleuren zoals crèmes of zelfs geeltinten, vallen verfkleuren zoals espresso op als nooit tevoren.

Geweldig voor het reflecteren van stijl en klasse, espresso verftinten zijn zeker een modernistische favoriet. Glidden’s verkoopt een prachtige donkere chocolade tint genaamd Little Bear die volgens ons perfect overeenkomt met onze beschrijving van â⒬˜espresso’.

10. Linnen Wit

17 Moderne verfkleuren om uw huis te versieren 8717 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 88

Natuurlijk kunnen we niet over moderne verfkleuren praten zonder de perfecte tint wit te vinden. Wit, hoewel traditioneel, is het perfecte accent binnen moderne kleurenpallets, waardoor alle andere tinten een prachtige tint krijgen om naast elkaar te zetten.

Om de moderne look echt te omarmen, neigen witte tinten naar de romigere kant, om een meer modderige, minder intense neutrale look te creëren. Rust-Oleum verkoopt een prachtige linnen witte verfkleur die uw muren gemakkelijk en vlekkeloos bedekt – zonder er ook maar te helder uit te zien.

11. Baby Blauw

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 8917 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 90

Traditioneel hebben we de neiging om te vertrouwen op babyblauwe muurverf voor kinderdagverblijven. Dat verouderde idee is echter al lang voorbij en babyblauw is nu een prachtige moderne verftint geworden die geweldig past in vrijwel elke kamer in huis, of het nu als accent of de hoofdkleur is.

Deze zachte blauwe tint gaat door zoveel andere kleuren, en in combinatie met een mat zwart of grijs, krijg je de ideale modernistische look. Glidden’s Blue Peal verfkleur een favoriete babyblauwe tint van ons.

12. Mandarijn

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 9117 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 92

Weinig kleuren tonen moderniteit en plezier zoals mandarijnverftinten dat doen. Mandarijn is niet je typische tint oranje: het is een geweldige bocht van zowel oranje als rode tinten.

Deze kleuren gecombineerd zorgen voor heldere tinten die niet overweldigend of afleidend zijn. In plaats daarvan is deze moderne verfkleur gastvrij en aantrekkelijk.

Hoewel we het geweldig vinden op meubelstukken, gaan mandarijntinten ook extreem goed als een accentmuurkleur. Prestige Paints creëert een kleur genaamd Zest waarvan we denken dat deze mandarijntint perfect omvat.

13. Pruim

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 9317 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 94

Een geweldige manier om wat kleur toe te voegen zonder over-the-top te zijn, is door wat pruim aan je muren of meubels toe te voegen. Nee, we hebben het niet over de vrucht; we hebben het over de dieppaarse kleur die snel een favoriet wordt binnen moderne verfkleuren.

Deze intense paarse tint is niet alleen leuk, maar het is niet-traditioneel en helpt je om je te onderscheiden van de rest. Verrassend genoeg passen pruimentinten ook goed bij veel andere klassieke moderne tinten. Glidden’s Victorium Plum is een geweldige optie voor zowel muren als meubels.

14. Steenkool

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 9517 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 96

We weten het, we weten het, donkergrijs?! Vertrouw ons op deze. Donkergrijze tinten zijn tegenwoordig een integraal onderdeel van moderne kleurenpallets.

Zwarte muren of zwarte meubelstukken zijn enkele van de chicste ontwerpen die je zult vinden die perfect passen bij vrijwel elke andere kleur die er is.

Hoewel we niet aanraden om je hele huis te schilderen, dit kleur, het hebben van het als een accent in elk huis laat zien dat je het interieurontwerp echt kent. Boomerang’s Eco-Friendly Coal interieurverf is de beste optie die we hebben gevonden.

Moderne lila verf

15. Lila

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 9717 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 98

Pastels zijn tegenwoordig enorm binnen moderne verfkleurenpallets, en lila is geen uitzondering. Deze zachte lichtpaarse tint produceert kalmerende, rustgevende gevoelens, of het nu in een badkamer of slaapkamer is.

Deze tint is geweldig voor elk type kamer dat alleen een vleugje kleur nodig heeft. Bovendien zijn lila verftinten neutraal genoeg om te worden gecombineerd met de meeste andere moderne verfkleuren, wat zorgt voor een eenvoudige transformatie in uw huis. Prestige Paint’s Rhapsody Lilac tint weerspiegelt dit perfect.

16. Gekruide cider

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 9917 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 100

Geen enkele andere kleur zegt warmte en verwelkoming zoals die van gekruide cider. Deze donkerbruine tint heeft donkerrode tinten om het een herfstachtige sfeer te geven.

Deze moderne verfkleur is echter prachtig tijdens meer dan alleen de koudere wintermaanden: het hele jaar door weerklinken gekruide cidertinten gevoelens van rust en saamhorigheid. Glidden’s Spiced Cider verftint is gemakkelijk een van onze favorieten.

17. Groenblauw

17 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 10117 moderne verfkleuren om uw huis te versieren 102

Groenblauw is gemakkelijk een van de meest populaire moderne verfkleuren op dit moment. Deze prachtige mix van blauw en groen zorgt voor een nog aantrekkelijkere tint wanneer het in huis wordt toegevoegd.

Terwijl de zon weerkaatst op je nieuwe groenblauwe verf, zit je huis vol met moderne tinten die warmte, klasse en elegantie brengen. Prestige Paints heeft de perfecte teal verfkleur om toe te voegen aan elke muur of meubelstuk.

Begin met schilderen!

Nu je alle moderne verfkleuren hebt gevonden die je maar kunt wensen, is het tijd om te beginnen met schilderen! DIY Painting Tips heeft alles wat je nodig hebt om je op weg te helpen met de transformatie van je huis, of het nu binnen, buiten of iets daartussenin is.

Schilderen hoeft niet intimiderend te zijn. Ga aan de slag om uw huis eruit te laten zien als een modern paradijs en laat doe-het-zelf schildertips u bij elke stap helpen.