Betonreinigers – De beste 3

Het is mooi om te zien dat een uitstekende betonreiniger niet meer giftig hoeft te zijn. Dank u wetenschap.

Voor betonreiniging, we raden je niet aan om te beginnen met een hogedrukreiniger omdat dit kleine deeltjes in de poriën van het beton kan drijven die later los zullen werken en de neiging hebben om uw coating / verf te delamineren.



Verf van beton verwijderen? Hier is hoe.

Ons #1 Go-To product, gemaakt in de VS:

Onze top cementreiniger is gemaakt in en gemaakt in de VS sinds 1966:

GP66 Groene Miracle Cleaner

Hoe beton te reinigen met GP66: Voor een reinigingscement dat zwaar vervuild is, niet verdunnen. Spray het op als je kunt: de maker raadt aan, en wij geven er de voorkeur aan om het aan te brengen met een tuinsproeier (zie onderaan de pagina). Je kunt ook gewoon op de vloer gieten en je verspreiden met elke vorm van bezem of wisser.

Werk het vervolgens een beetje met een reinigingsborstel en laat het minstens 5 minuten op olie / vettige vloeren zitten, minder op minder vervuilde vloeren. De oliën zullen emulgeren. Twee keer uitspoelen. De shop-vac hieronder is nat/droog en erg handig op momenten als deze.

  • Biologisch afbreekbaar (ok voor septic tanks ook)
  • Betonontvetter: verwijdert oliën uit beton
  • Concentraat op waterbasis
  • Verdunning voor beton: geen — gebruik op volle sterkte
  • Verdunning voor tapijt, muren, wasserij: 1 oz concentraat tot 15 oz water of zo
  • Verdunning voor de meeste huishoudelijke oppervlakken (kasten, spiegels, auto-interieurs): 1 oz concentraat tot 6 oz water of zo
  • Cement terras, dek reiniging, etc
  • Geweldige gebruikersbeoordelingen
  • Geld terug als je niet blij bent: wow

Snelle klantenservice: indrukwekkend. Het adres is: gpesupport -at- gp66 -dot- com

Wordt ook geleverd in een kleinere spuitfles. Dit is de beste betonreiniger in onze beoordeling en vergelijking van al deze cementreinigers. Je zult ook geweldige recensies zien.


Tweede beste betonreiniger

Onze naaste runner-up is de goedkoopste reiniger op onze lijst. Al heel lang en nog steeds een van de beste… en nog steeds gemaakt in Skokie.

Oil Eater Original Cleaner en Ontvetter

Hoe beton te reinigen met Oil Eater: Begin met een deel Olie-eter met 10 delen water, slang de vloer lichtjes naar beneden. Giet op (de tuinspuit onderaan is hier geweldig voor) en schrob hem lichtjes rond en werk vanaf de buitenkant van het gedeelte naar het midden. Laat het dan ongeveer 5 minuten weken, maar laat het niet drogen. Spoel een paar keer af.

Verhoog de sterkte voor taaie vlekken.

Zoals de naam al aangeeft, is het een geweldige betonontvetter. Licht schurend, maar kan worden gebruikt op porselein (maar niet op glas). Veilig voor het milieu. Reinigt oliën, wijn, bloed, huisdier fouls… te veel om op te noemen.

  • Niet giftig en biologisch afbreekbaar
  • Veilig voor septic tank
  • Zal planten/gras niet beschadigen
  • Betonreiniger: 1 oz Olie-eter tot 1 oz. water
  • Motor en zijn onderdelen, kachel, uitlaatfilters: 1 oz olie-eter tot 1 oz. water
  • Tapijten: 1 oz Olie-eter tot 3 oz. water
  • Bekleding: 1 oz Olie-eter tot 1 oz. water
  • Werkbladen: 1 oz Olie-eter tot 6 oz. water
  • No-wax vloeren:: 1 oz Olie-eter tot 20 oz. water
  • Carwash: 1 oz olie-eter tot 128 oz. water
  • Zeer geconcentreerd en zeer lage kosten
  • USDA gecertificeerd
  • Niet gebruiken op suède, leer of glas

De beoordelingen zijn erg hoog en de klanten die vragen beantwoordden, waren vol lof.

Figuur één gallon per garage voor één auto.

Snelle en volledige antwoorden op mijn vragen waren erg leuk om te zien. Ze hebben duidelijk respect voor hun klanten. Voor de klantenservice van de Olie-eter: 800 528 0334; e-mail is: sales -at- oileater -dot- com


3e keuze: ook de beste cementreiniger

Gemaakt in Californië met de strengste normen ter wereld:

SIMPLE GROEN Pro HD

De paars eentje genaamd ‘groen‘. Wha? Maar serieus, het is een zeer goede heavy duty betonreiniger.

Beton reinigen met Simple Green: voor het reinigen van de licht vervuilde betonnen vloer, gebruik bij 1 kopjes Simple Green tot 1-gallon water (1:16 of 1:20). Werk in secties: breng eerst aan en schrob met een reinigingsborstel een beetje en laat 5-7 minuten weken, maar laat het niet drogen. Afspoelen met een tuinslang of hogedrukreiniger.

Meer dan eens spoelen: totdat de vloer niet meer schuimt.

Hardnekkige vlekken: hoe beton intensiever te reinigen: gebruik een 1-delig product tot 3-delig water oplossing en schrob met een borstel.

  • geurloos, fosfaatvrij en chloorvrij
  • mechanische hardware, autoreiniging en betonontvetter
  • Verwijdert zowat alles, van oliën en vlekken tot schimmel en wijn
  • Niet meer alleen voor hippies: good job Simple Green

Geweldige beoordelingen van veel verschillende verkopers (degene die we hier linken heeft de beste beschikbaarheid). Jarenlang lag deze reiniger alleen in de schappen op biologische markten enzovoort, maar nu is hij overal. Een echt succesverhaal omdat het echt een goede schoonmaker is.


Samenvatting en gerelateerde berichten

Betonreiniger aangebracht op cementvloerWe beginnen altijd met wat we voelen als de beste betonreiniger voordat we overgaan op drukwassen of de hemel verbieden, slijpen. Cementreinigers zijn tegenwoordig niet giftig en we moedigen je aan om weg te komen van allerlei gifstoffen in je leven: tegenwoordig is er geen behoefte meer aan.

Betonreiniging is moeilijker te reinigen dan enig ander oppervlak vanwege de ruwheid…

Probeer alsjeblieft nooit heel glad beton te schilderen: je moet het eerst ruw maken: leer hoe je beton kunt etsen via zuur wassen of slijpen.

Hier is de volledige how-to prep beton voor schilderen / coaten.

Maar nog voordat je daarmee begint, zorg ervoor dat de plaat niet te vochtig of te alkalisch is en dat hij vocht (je coating) goed kan opnemen. Dat alles is meegenomen in onze blik op het testen van beton.

Hoe te gaan met het schilderen van beton en hoe beton te beitsen, zowel vlekken op waterbasis als vlekken op zuurbasis.

Hoe zit het met de verven? Als u op zoek bent naar hoogwaardige garageverf, hebben we ze beoordeeld en hebben we ook geschreven over betonverf in het algemeen.


Gebruik de reacties hieronder om ons te laten weten hoe het hiermee gaat. We willen alleen de beste betonreinigers aanbevelen. Heb je tips die je hebt geleerd van het schoonmaken van een terras? Alles: laat het ons weten in de reacties hieronder.


Onze twee favoriete tijdsbesparingen: we kunnen niet zonder onze tuinsproeier (voor dekvlekken, schoonmakers, enz.) en onze natte / droge winkelstofzuiger om het op te zuigen! Deze baby’s betaalden zichzelf terug op dag 1!