beste-verfkleuren-voor-thuis-van-binnen-en-buiten

De beste verfkleuren voor thuis, van binnen en buiten

Breng de beste eigenschappen van uw huis naar voren – en verberg de gebreken ervan – met deze trendy trimkleuren.

U kan een gratis offertes aanvragen hier bij Schilderwerken Snel

Krijg een grote verfrissing met minder verf!

Er is geen ontkenning van de impactvolle kracht van de bekleding, of het nu gaat om de kroonlijst in de slaapkamer, lambrisering in de keuken of de raamkozijnen in uw huis, op uw interieur. Maar al te vaak leidt de kleinschaligheid van een trimschilderijproject tot een overhaaste beslissing als het gaat om kleurenselectie. In waarheid, trim kleur is precies daar met uw keuze van de verfbasis en glans in het waarborgen van de levensduur van de look en de harmonie met het totale kleurenpalet van de ruimte. Voor het geven van korte krimp aan uw gietvormen, check out de 21 beste trim kleuren die deskundigen het eens zijn over de verpakking van de persoonlijkheid en de praktische voordelen om een grote indruk te maken, binnen of buiten.Tricorn Black (HGSW1441) van HGTV Home van Sherwin-Williams.

Naast het verbergen van kleine deukjes en divots in afwerking, kan dit veelzijdige ebbenhout “een aanvulling vormen op elke tint en een interessant contrast creëren”, zegt Ashley Banbury, Sherwin Williams’ Senior Color Designer. Zie hoe Tricorn Black on window trim in deze art-deco-achtige eetkamer de turquoise spiegelende wanden van de Pool definieert en tegelijkertijd de sculpturale kroonluchter en de golvende monochrome gordijnen accentueert.

Zwaluwstaart (SW7018) van Sherwin-Williams.

Koele trimkleuren zoals deze donkergrijze met blauwe ondertonen zorgen voor rust en kunnen het effect van fel zonlicht tegengaan. Zwaluwstaart kroonlijst en lambrisering geven deze zonnige eetkamer en bar een gevoel van kalmte, maar vermengen zich met de muren om het lichtere houten plankenplafond, de rijke houten eettafel en de goudkleurige abstracte muurschilderingen in de kijker te zetten.

Mottenvleugel (SW9174) van Sherwin-Williams

Om een wegkwijnende woonkamer om te toveren tot een ontsnapping uit de woestijn, kunt u de bekleding opfrissen met deze lichte taupe toon. De Moth Wing-vleugel raambekleding, het stoelspoor (laag-hoge muurbekleding) en de deurbekleding voegen warmte toe aan muren met dezelfde tint, terwijl ze een mooi omlijsting van het kunstwerk in de familieruimte daarbuiten vormen.

Hoog Reflecterend Wit (SW7757) van Sherwin-Williams

Briljant maar niet overdreven helder, dit grimmige wit zonder een vleugje grijze of gele ondertonen om het te dempen of te intensiveren is perfect voor het trimmen voor een contrastrijke, tweekleurige look. In deze moderne badkamer zijn de High Reflective White kroonlijst, lambrisering en raamafwerking gecombineerd met donkergrijze wanden en een ebbenhouten bad en kast voor een pure, gepolijste look die de aandacht vestigt op de details van de matglazen ramen.

Adem van de wind (OC-24) uit Benjamin Moore Natura

Misschien verbergt geen enkele kleur stof en licht puin beter dan beige, waardoor het een natuurlijke keuze is voor afwerking in minder gebruikte ruimtes. In deze strand-geïnspireerdee logeerkamer, het zachte grijs-beige van de Adem van de Wind, hier in een semi-glanzende glans op de het venster en de boek-plank versieren en kroon vormen, bagatelliseert stof en vuil nog de zandtonen van de muren Pashmina en het zeesterrenkunstwerk omhoog speelt.

Chantilly Lace (OC-65) van Benjamin Moore ADVANCE (OC-65) van Benjamin Moore ADVANCE

Deze delicate en toch heldere witte afwerkingstoon brengt een gevoel van evenwicht in elk interieur door te dienen als een koele tegenhanger van warmere muren en meubels. In deze landelijke eetkamer, de semi-glanzende Chantilly Lace raamafwerking, de plinten en het plafond compenseren de intensiteit van de Hawthorne Yellow walls, de lichte houten eettafel en de levendige tafelflora om de ruimte een verfijnde uitstraling te geven.

Rook (2122-40) van Benjamin Moore Regal Select.

Deze eetkamer heeft de blues, en de huiseigenaren kunnen niet gelukkiger zijn! In combinatie met wolkwitte muren en marineblauwe raamvleugels, subtiele blauwgrijze Smoke op de raamafwerking en plinten, hier getoond in een parelmoerglans, maakt van de gemeenschappelijke keuken een vrolijke zee-retraite en versterkt de hoogte van de ruimte door de ogen naar boven te trekken naar een plafond van dezelfde kleur.

Zwart Satijn (2131-10) van Benjamin Moore Regal Select.

Kunnen twee trimkleuren naast elkaar bestaan in één ruimte zonder dat ze met elkaar in botsing komen? Ja, zolang je maar een kleur toewijst voor grote afwerkingen en de andere voor accentkleuren. Voor deze moderne ingang verschijnt de winterse witte Frostine, met zijn blauwgroene ondertoon, in een halfglanzende glans op de stoelbeugel, plinten en kroonlijst, en in een eierschaalglans op de muren, om een vrijgevig uiterlijk te geven. Het intense ebbenhout van zwart satijn rond de lambrisering, deur en plafond benadrukt de unieke geometrie van de lantaarn, de kunststoel en het gestreepte tapijt.

Verbrande klei (LM120) door KILZ

Durf dramatisch te zijn door een al gezellige, rijke kamer met lambrisering van geschilderde verbrande klei in lagen in te delen. De rode ondertoon van dit warme cacaobruine paar is bijzonder goed te herkennen aan de pruimmuren en de houten meubelen die gelakt zijn met mahonie- of kersenhouten afwerkingen.

Bitterzoet Bruin (LM140) van KILZ.

Denk bij het aankleden van de sierstrips die idyllische uitzichten naar buiten omringen, aan een zeer natuurlijke tint die uit die scène kan worden geplukt. De kalkhoudende, aardse Bitterzoete Bruine kleur rond deze op het terras gerichte ramen en glazen schuifdeur verzacht bijvoorbeeld de overgang naar het groen dat net buiten ligt.

Gepolijst Mahonie (SW2838) van Sherwin-Williams.

Deze chocoladebruin met rode ondertonen maakt elke buitenkant aantrekkelijker. Maar voor een maximale aantrekkingskracht van de stoeprand, breng hem aan op een zadeldak met steile hellende zijden. De gepolijste mahoniehouten kozijnen en de dakafwerking van dit betoverende landgoed accentueren de contouren van het zadeldak en de dakkapellen en contrasteren met de witte gevelbekleding en vullen de aardetinten van de stenen gevel aan.

Fundamenteel wit (HGSW4001) van HGTV Home van Sherwin-Williams

Dit zeer aanpasbare warmwit “past bij elke kleur en stijl en vormt een perfecte omlijsting van de architectuur en vormt een aanvulling op het totale kleurenpalet van het huis”, zegt kleurprofessional Banbury. Voor een winnende combinatie, neem een richtsnoer van dit aantrekkelijke verblijf en paar Fundamentele Witte deur en dakversiering met grijsblauwe Aleoetiaanse opstelspoor en Marineblauwe blinden.

Taverne Taupe (SW7508) van Sherwin-Williams

Sta los van de koekjesnijdershuizen op uw straat door uw dak op te knappen met deze gewaagde donkere taupe met rozengeur en maneschijn. De versiering van de Taupe van de herberg rond de gevels, die aan turkooizen opstelspoor en witte vensterluiken wordt gekoppeld, maakt deze buitenkant met kleur levendig komen.

Het Huis van de Pauw (5010-4) van Valspar.

“Het accentueren van de architectonische kenmerken van uw huis door het mengen en matchen van verschillende tinten van afwerking creëert een interessante, gepersonaliseerde look”, zegt Sue Kim, Color Marketing Manager bij Valspar. Deze huiseigenaren laten hun wilde kant zien door middel van levendige potplanten en de groene cyaan van Peacock House op de raamafwerking, het terrasmeubilair en de brievenbus. Tezelfdertijd communiceren zij verfijning door waardige Poeder Zachte de room opruiming van het Poeder en de witte versiering van het portiekdak.

Ultralwit 7006-24 van Valspar

Als het vervagen van de versiering vraagt om een touch-up, probeer dan deze felwitte afwerking, die “perfect is bij het opfrissen van een huis en mooi past bij neutrale en gedurfde tinten”, zegt Kim. De ,,Ultra Witte dakranden en de deur en vensterversiering bij dit beeld-perfect bezit voegen definitie aan de buitenkant toe, terwijl een Geurige deur van het Boeket en een vers Gebakken opruiming een stempel van gewaagde blauwe en lichtbruine, respectievelijk, die keurig met het levendige groene modelleren synchroniseren. Voor een samenhangende uitstraling, gebruik dan de restanten Ultra White op uw garage of schuur.

Vorst (AF-5) van Benjamin Moore Regal Select Exterior (AF-5) van Benjamin Moore Regal Select Exterior

Zo ijzig en elegant als Frostine er binnenshuis uitziet, ziet deze kameleon wit met blauwgroene ondertonen er buitenshuis warm en uitbundig uit. De Frostine dakafwerking in een zacht glanzende glans en een hoogbouwafwerking die ideaal is voor sterk gestructureerde buitenkanten gaat hier samen met de koelere kleuren van Coventry Gray op de zijpanelen en Wrought Iron op de garagedeuren om zowel eigenzinnigheid als drama op te roepen.

Ontsteking (N200-6) van Behr

Een verf kiezen die bedoeld is als aanvulling op een aantal onafgewerkte houten constructies op het terrein? Een rijke taupe zoals Kindling ziet er thuis op de buitenbekleding die zich op een steenworp afstand van deze verweerde houten pergola’s en patio’s bevindt.

Zwitserse koffie (12) van Behr

Bij twijfel kunt u zich tot de natuur wenden om een impactvolle en ontzagwekkende kleurencombinatie te vinden. Swiss Coffee, een romige gebroken witte koffie die warm is zonder een vleugje geel, springt als het schuim op de golven tegen het blauwachtige roodborstje en blauwachtige ei en groenblauwe tinten op de zijpanelen en luiken.

Zwarte Magie (PPG1001-7) van PPG

Net zoals houtskool en bijna-zwarte sierstrips voor een dramatisch contrast met de binnenmuren zorgen, kunnen ze ook elke buitenkleur net zo gemakkelijk doen opvallen. Het schilderen van de dikke bekleding langs de daklijn met Black Magic trekt niet alleen onmiddellijk de aandacht om de unieke vorm en de afgeronde ramen te benadrukken, maar ook de warme ondertonen binden de crèmekleurige beige gevelbekleding aan de gespikkelde bruin-zwarte gordijnen.

De nachtwacht (PPG1145-7) van PPG

Als u uw landschapsarchitectuur als het kroonjuweel van uw aantrekkingskracht beschouwt, probeer dan een juweel-gekleurde kleur op uw buitenbekleding en deur. Night Watch, een donkere jade, werkt op meerdere niveaus als een niet zo saai neutraal, alsmede een tie-in aan de vruchten van uw groene vingers geplant onder de ramen en rond de zijkant van het huis.

Fijn wit (PPG1001-1) van PPG

Fijn en klassiek, Delicate White speelt mooi met vrijwel elke kleur die uw gevelbekleding, rolluiken of ingang siert. Hier balanceert het winterwit warm en koel met pastels.